Locatie:Nijmegen

Recruiter

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

Bij de Sint Maartenskliniek zetten alle medewerkers zich dagelijks vol passie in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op de Sint Maartenskliniek.

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. Zij leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper haalt de Sint Maartenskliniek regelmatig de media met hun innovaties. Zo konden enkele patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Functieomschrijving Recruiter

Je werkt op de afdeling HRM. De afdeling HRM faciliteert leidinggevenden met de beste medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Vanuit hun HRM-visie zijn de belangrijkste pijlers ‘persoonlijk leiderschap’, ‘talentontwikkeling’, ‘interdisciplinaire samenwerking’ en ‘continu leren’. Daarmee is de afdeling HRM dé plek in het ziekenhuis waar de strategie gerealiseerd wordt met professioneel HRM-beleid & advies. De afdeling bestaat uit vijf HR-adviseurs, een beleidsadviseur en een re-integratieadviseur, het team P&O-Services en de Maartensacademie (het leerhuis van onze kliniek).

Zorg jij voor het aantrekken van de meest getalenteerde nieuwe medewerkers? Je krijgt de vrijheid dit te doen op jouw manier. Je valt hierbij terug op je ervaring en zoekt de arbeidsmarkt actief op. Zij kennen namelijk maar één recruiter, en dat ben jij!

Je bent niet zomaar een recruiter. Jij laat je niet overladen met sollicitatiegesprekken, teksten schrijven en cv’s screenen. Nee, jij verkent, profileert, sourcet én verbindt. Online, offline, in de regio en daarbuiten. Jij wordt hun corporate recruiter en zoekt dus zorgprofessionals zoals verpleegkundigen, maar ook bijv. ICT’ers, financials en facilitair medewerkers. Dit maakt jouw baan afwisselend en uitdagend. Jij voegt waarde toe als specialist.

Je werkt vanuit de hoofdlocatie in Nijmegen voor de hele organisatie, inclusief de vestigingen in het westen, midden en zuiden van het land. Daarbij sta je als recruiter zeker niet alleen! Met hun arbeidsmarktcommunicatie specialisten versterk je het employer brand, met de leidinggevenden versterk je het profiel, met de HR adviseurs versterk je de candidate journey. En met alle medewerkers samen versterk je ieders ambassadeurschap en ontwikkeling tot medewerver.

Functievereisten Recruiter

Je bent een enthousiaste en ervaren allround recruiter. Vanuit je ruime ervaring lever je een overtuigende bijdrage aan strategisch recruitment en vertaal je dit door naar concrete recruitmentinstrumenten en -activiteiten. Vanuit je relevante opleiding op hbo-niveau aangevuld met actuele kennis van de ontwikkelingen in het vakgebied pak je met even groot gemak operationele taken op.

Jij bent de specialist. Jij doorgrondt de arbeidsmarkt als geen ander. Of het nou zorg- of staffuncties betreft. Jij weet waar potentiële nieuwe collega’s zich bewegen, wat hen beweegt én hoe je hen kan verleiden bij te komen dragen aan de mooiste uitdaging die er is #werkenaanbewegingsvrijheid.

Natuurlijk ben je een doortastende gesprekspartner, resultaatgericht en energiek. Daarnaast heb je een flinke dosis (organisatie)sensitiviteit en weet je op verschillende niveaus medewerkers te betrekken. Kortom, je bent een gedreven vakvrouw/vakman met passie voor recruitment. En bovenal: jij bent dé persoonlijkheid die het verschil gaat maken!

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

De Sint Maartenskliniek is een kleinere organisatie maar heeft een grote naam. Hun medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal €3.047,- en maximaal €4.324,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 50 CAO ziekenhuizen). Per juni 2024 stijgt je salaris direct 5% i.v.m. de CAO-verhoging. Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn zij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. Zij zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Meer weten? Neem contact op met Jolijn (Managing Consultant). Je kan haar appen of bellen op 06 28 10 20 02. Direct solliciteren via de button óf mailen naar jolijn@openhr.nl kan natuurlijk ook. Verras ons met jouw sollicitatie, wij spreken je graag!

OpenHR ondersteunt de Sint Maartenskliniek exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs wordt gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Nijmegen

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Jolijn Burgmeijer

Recruiter
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
  • HBO
  • WO
  • Zorg & Welzijn
  • > 1 jaar
  • > 5 jaar
Uren
  • 24 uur
  • 28 uur
  • 50000 > 65000
Medewerkers

Managing Consultant

Details...
Jolijn Burgmeijer
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Apeldoorn
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close