WELKOM

Wij bemiddelen sinds 2008 in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren én headhunten het beste HR talent van Nederland.

OpenHR werkt samen met veel verschillende organisaties: groot, middelgroot, internationaal, profit en non-profit. Expertise hebben we in nagenoeg alle branches.

Ons netwerk bestaat uit zo’n 30.000 HR professionals.

OpenHR bemiddelt in functies als HR adviseur, HR business partner, HR manager en HR directeur. Ook voor HR ondersteuners en HR starters ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bemiddelen wij HR specialisten op het gebied van Recruitment, Compensation & Benefits, Learning & Development, HR services, Changemanagement en HR projecten.

Naast onze recruitmentdiensten kun je bij ons terecht voor onder andere ASSESSMENTS (DISC, Insights & maatwerk) en VERGADEREN (verhuur van ruimtes voor vergaderingen, workshops of gesprekken).

Info opdrachtgevers

INFO

OpenHR is hét recruitmentbureau voor alle HR functies. Wij hebben een groot netwerk van HR adviseurs, HR business partners, HR managers, HR directeuren, HR medewerkers én HR specialisten.

Met veel van hen hebben wij al jaren een relatie opgebouwd. Via OpenHR bereik je de latent én actief beschikbare HR doelgroep. Wij weten exact wie er toe is aan een volgende stap en wie beschikbaar is op de markt.

Onze consultants hebben jarenlange ervaring in recruitment en hebben een relevante HR achtergrond.

DIENSTEN

Wij bieden 3 verschillende oplossingen aan voor onze opdrachtgevers:

 • HR recruitment: voor vaste HR posities
 • HR interim: voor tijdelijke inzet van een HR professional
 • HR executive search: voor vaste en interim posities op executive niveau

HR RECRUITMENT HR INTERIM HR EXECUTIVE SEARCH

WERKWIJZE

Ongeveer 85% van de HRM’ers is niet actief op zoek naar een andere HR job. Daarom is OpenHR als HR recruitmentbureau van toegevoegde waarde. Wij hebben een zorgvuldig opgebouwde database met ruim 18.000 HR professionals.

We weten precies wie er in de markt zijn, wat hun loopbaanwensen zijn en waar hun talenten liggen. Dit matchen we met jouw HR vacature.

Onze consultants zijn ervaren recruiters én goede sourcers. OpenHR vindt snel de juiste HR professional. Binnen 3 weken presenteren wij minimaal 3 passende HR professionals, beloofd.

SAMENWERKEN

Wat mag je van een samenwerking met OpenHR verwachten?

 • Commitment
 • Discretie
 • Een vaste HR recruitment consultant als aanspreekpunt
 • Maatwerk
 • Excellente service
 • Succesvolle invulling: >95% invulratio
 • Duidelijke afspraken over het proces, voorwaarden en termijnen
 • Garantieregeling
 • Werken vanuit onze 4 waarden: vertrouwen, respect, aandacht & resultaat

RECRUITMENT

Via onze HR community bereiken wij zo’n 30.000 HRM’ers. Wij hebben sinds de komst van social media in Nederland een grote HR community opgebouwd. Wij hebben sinds 2010 onze eigen OpenHR app.

Onze wervingsstrategie maakt gebruik van 4 pijlers:

 • Website
 • Social Media
 • App
 • Newsletter

DATABASE-SEARCH

Wij hebben een zorgvuldige opgebouwde database met daarin zo’n 18.000 HRM’ers. We weten precies wie er in de markt zijn, kennen hun loopbaanwensen zijn en weten waar hun talenten liggen. Zo vinden we altijd het HR talent wat je zoekt.

HUNTING

Wij kiezen voor een actieve en gerichte benadering van HR professionals via ons netwerk en online. Wij kennen de markt en gaan specifiek op zoek naar passend HR talent. Met onze actieve en effectieve benadering weten wij passieve kandidaten te activeren en zorgen we voor een continue toestroom van HR talent.
Inschrijven Info werkgevers Info kandidaten Info Assessments Info Vergaderen
Medewerkers
Recruitment AssistantDetails...
Rosa Dorigo
E-mail: rosa@openhr.nl
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Contact

Utrechtseweg 310 - gebouw B18
6812 AR ARNHEM

Tel:026 36 50 300
E-mail:info@openhr.nl

Onze opdrachtgevers

100% HR

HR Recruitment
HR Interim
HR Executive Search

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close