Why register?

Wij komen graag in contact met jou als HRM’er! Iedereen is welkom, van starter tot HR directeur, van generiek tot specialistisch. Van HR starter tot HR directeur, van generiek tot specialistisch.
Wij bemiddelen in vaste HR functies en in HR interim opdrachten.

REGISTER INTERIM HR

What's in it for you?

Met jouw profiel:

  • Hebben onze Recruitment Consultants inzicht in jouw ervaring en wensen en zullen ze je direct benaderen bij een passende vacature.
  • Wordt jouw profiel ook beoordeeld op geschiktheid bij vacatures waarvoor wij niet werven. Dit gebeurt regelmatig wanneer wij exclusief voor onze klanten werken, we voeren dan onze selectiewerkzaamheden discreet op de achtergrond uit.
  • Kun je gemakkelijk solliciteren op een functie op de website, met één klik op de knop laat je ons weten dat je interesse hebt.
  • Kun je je abonneren op onze newsletter. Zo blijf je volledig op de hoogte!

Hoe werken wij?

 

Consultants

In welke loopbaan- of levensfase je zit, wij koppelen je aan de consultant die bij jouw past! Sta je in de startblokken van jouw carrière, dan is onze Junior Consultant jouw vaste contactpersoon. Ben je al verder in jouw carrière, dan zorgen we ervoor dat jij met onze Senior Consultant schakelt. We werken vanuit onze waarden; vertrouwen, aandacht, respect en resultaat. Je kunt een open houding, professionaliteit, daadkracht en snelheid verwachten.

HRbaan

HRbaan is dé nr. 1 HR Jobsite van Nederland. Solliciteer eenvoudig met één klik, direct bij de werkgever, discreet & je hebt geen account nodig.

HRbaan

Inschrijven?

Dat kan simpel via onze website , maar je mag ons natuurlijk ook mailen of bellen. We nemen binnen een dag contact met je op en inventariseren je wensen met betrekking tot je loopbaan.

REGISTER

100% HR

HR Recruitment
HR Interim
HR Executive Search
HR Meetings

OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close