Locatie:Regio Apeldoorn

Opleidingsadviseur

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

De organisatie die jij snel als thuis gaat zien is De Passerel. Een organisatie gericht op het ondersteunen en begeleiden van cliënten met beperkingen op allerlei niveaus. Ze verlenen passende regionale zorg en met trots. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. Dat doen ze voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Zowel thuis, op de woonlocaties als in de wijk. Daarnaast bieden ze ook (arbeidsmatige) dagbesteding. Het is hun missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Met lef en energie maken ze dit samen waar.

Je komt te werken op het kantoor in Apeldoorn. Kleinschalig met 35 collega’s in de ondersteuning. Je maakt met zeven collega’s deel uit van het team Personeel & Opleidingen (P&O). Samen is iedereen verantwoordelijk voor het medewerkersbeleid en de personeelsadministratie. Ze streven ernaar om de zelfsturende teams te faciliteren op een manier die hun werk makkelijker en nog leuker maakt.

Functieomschrijving Opleidingsadviseur

Om te beginnen straal jij uit dat leren en ontwikkelen leuk is. Je maakt het volgen van een opleiding of training toegankelijk voor iedereen die bij De Passerel werkt. Bij De Passerel heeft de opleidingsadviseur een breed takenpakket. Zo stem jij het opleidingsbeleid af op wat nodig is en schrijf je daar een (jaar)plan voor. Je adviseert bij het ontwikkelen van interne trainingen en over het inschakelen van externe partijen hierbij. Samen met de personeelsadviseurs, adviseurs zorginhoud of gedragsdeskundigen werk je mee aan verdere professionalisering van de kwaliteit van de zorg.

Je onderhoudt contact met scholen en commerciële opleiders. Samen met de werkbegeleiders van de teams begeleid jij leerlingen en stagiaires, waarbij jij de lead neemt om goede condities te creëren en bijdraagt aan het slagen van deze medewerkers. Ook een individueel, opleidingsvraagstuk komt regelmatig op je pad. Het plannen en organiseren van opleidingen wordt opgepakt door een collega, maar zo nodig steek je zelf ook je handen uit de mouwen.

Functievereisten Opleidingsadviseur

Misschien zie jij de functie als opleidingsadviseur bij De Passerel als een kans om je verder te ontwikkelen in je vak. Of je hebt je sporen al verdiend als opleidingsadviseur en vind je het leuk om jouw brede kennis in te zetten in een nieuwe werkomgeving. In ieder geval beschik je over aantoonbare ervaring in je vak en draag jij met enthousiasme en actuele kennis (hbo-niveau) van opleiden, didactiek en ontwikkelen jouw visie uit. Je beantwoordt vragen vanuit parate kennis en kunt overstijgend adviseren. Je bent communicatief sterk, ook het schrijven gaat je makkelijk af. Ook digitaal kun je goed uit de voeten. Kortom: je bent een alleskunner!

Praktische informatie

Standplaats: Apeldoorn
Uren: 24 uur

De Passerel vindt het belangrijk om de cliënten en collega’s een veilige en professionele omgeving te bieden. Daarom is het aanleveren van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van deze procedure.

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

 • Op je arbeidsvoorwaarden is de cao Gehandicaptenzorg van toepassing. Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en zit in schaal FWG 50 - FWG 55.
 • Ook jij kunt je ontwikkelen door een opleiding of training te volgen en aan mooie projecten te werken met leuke collega’s.
 • We zien je graag op kantoor, maar je kan ook voor een deel vanuit huis werken.
 • Je hebt 5,5 week aan verlof op jaarbasis, vakantietoeslag, een 13e maand en je bouwt pensioen op.
 • Je kan gebruik maken ons MeerKeuzeSysteem, bijvoorbeeld om met fiscaal voordeel een fiets of pc te kopen of het lidmaatschap van je sportschool te betalen.

Enthousiast? Wij spreken je graag, solliciteer via de button of mail je cv rechtstreeks naar jolijn@openhr.nl.
Eerst wat meer informatie? Bel Jolijn gerust op 06 2810 2002 zij vertelt je graag meer!

OpenHR ondersteunt De Passerel exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen voor vragen, wij staan voor je klaar om al deze te beantwoorden!

in

Regio Apeldoorn

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Jolijn Burgmeijer

Opleidingsadviseur
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • HBO
 • WO
 • Zorg & Welzijn
 • > 1 jaar
 • > 5 jaar
Uren
 • 24 uur
 • 50000 > 65000
Medewerkers

Managing Consultant

Details...
Jolijn Burgmeijer
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Apeldoorn
in Beek (Limburg)
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close