EVENTS
NEWS & UPDATES

HR-dag Wiltec

blog_image:article_openhr_162520064660de98068eac9.jpg:end_blog_image

Onlangs hadden wij de 10 deelnemers van het development programma van Wiltec op bezoek. In dit development programma van Wiltec gaan zij aan de slag om zich verder te ontwikkelen, in de volledige breedte en diverse specialismes binnen het bedrijf. Zij werken vanuit een bedrijfskundig en theoretisch kader, en worden geïnspireerd buiten Wiltec met interessante bedrijfsbezoeken.

Tijdens de HR dag bij OpenHR zijn er presentaties gegeven door Patrick Groenendal, HR manager Wiltec, over de geschiedenis van HR. Yorinda Lommers, Management Consultant bij Capgemini Invent, heeft een presentatie verzorgd over de toekomst van HR. Conchita Wormer, trainer bij OpenHR, heeft een mini-DISC workshop verzorgd. In de middag zijn de deelnemers naar buiten gegaan, het bos in, voor reflectie en bezinning. Het was een super leerzame en energieke dag!

OpenHR verzorgt workshops DISC & Insights én verzorgt workshops op maat. Wij verhuren vergader- en opleidingsruimtes en zijn gevestigd op een bosrijk terrein. Lunch & borrel kunnen ook geregeld door ons.

Voor meer informatie mail naar meetings@openhr.nl of laat een berichtje achter via de site.

WORKSHOPS MEETINGS

blog_image:article_openhr_162520067360de982115edb.jpg:end_blog_image

LAATSTE NEWS

Je hebt het vast gemerkt, het is druk op de HR arbeidsmarkt. Je timeline...
20-09-2021
OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR....
15-09-2021
We krijgen regelmatig vragen over onze HR executive search. We hebben de FAQ...
10-09-2021
OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close