EVENTS
NEWS & UPDATES

HR-dag Wiltec

blog_image:article_openhr_162520064660de98068eac9.jpg:end_blog_image

Onlangs hadden wij de 10 deelnemers van het development programma van Wiltec op bezoek. In dit development programma van Wiltec gaan zij aan de slag om zich verder te ontwikkelen, in de volledige breedte en diverse specialismes binnen het bedrijf. Zij werken vanuit een bedrijfskundig en theoretisch kader, en worden geïnspireerd buiten Wiltec met interessante bedrijfsbezoeken.

Tijdens de HR dag bij OpenHR zijn er presentaties gegeven door Patrick Groenendal, HR manager Wiltec, over de geschiedenis van HR. Yorinda Lommers, Management Consultant bij Capgemini Invent, heeft een presentatie verzorgd over de toekomst van HR. Conchita Wormer, trainer bij OpenHR, heeft een mini-DISC workshop verzorgd. In de middag zijn de deelnemers naar buiten gegaan, het bos in, voor reflectie en bezinning. Het was een super leerzame en energieke dag!

OpenHR verzorgt workshops DISC & Insights én verzorgt workshops op maat. Wij verhuren vergader- en opleidingsruimtes en zijn gevestigd op een bosrijk terrein. Lunch & borrel kunnen ook geregeld door ons.

Voor meer informatie mail naar meetings@openhr.nl of laat een berichtje achter via de site.

WORKSHOPS MEETINGS

blog_image:article_openhr_162520067360de982115edb.jpg:end_blog_image

LAATSTE NEWS

Meimaand = actiemaand. Maak deze maand nog een boeking voor 2024 en...
7-05-2024
Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze Walk-In Wednesday.
30-04-2024
Wij nemen je in 10 stappen mee naar een goede onboarding.
18-04-2024
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close