Workshops

Wij bieden diverse workshops aan gericht op teamontwikkeling, op dit moment vinden deze workshops volledig online plaats.

Ook organiseren wij regelmatig gratis workshops op onze locatie op Arnhems Buiten, op dit moment worden er door de effecten van Corona minder workshops georganiseerd. Wel vinden er af en toe online workshops plaats.

Workshop DISC workplace

De complexiteit van mensen en hun gedrag wordt overzichtelijk en begrijpelijk. Dit in de context van jouw werkomgeving. Sommige mensen zoeken veranderingen op, anderen hebben er weerstand tegen. Waarom nemen sommigen altijd de leiding en volgen anderen liever? Waarom hechten sommige teamleden aan procedures en zijn anderen juist flexibel?

Meer info:

DISC Workshop

Workshop INSIGHTS Discovery

Goed functionerende teams zijn de bouwstenen van een succesvolle organisatie. Voor high performance teams is teamontwikkeling van essentieel belang. Nadat alle teamleden een Insights Discovery profiel hebben, wordt er gekeken naar de kansen en ontwikkelpunten voor het team. Daarnaast wordt gekeken hoe samen te werken om nog beter te functioneren.

Meer info:

Workshop INSIGHTS

Klaar voor de start?

WORKSHOP FOR YOUNG HR PROFESSIONALS

Op 10 september 2020 heeft onze eerste workshop voor HR starters plaatsgevonden, een groot succes.

Heb je deze workshop gemist, geen probleem, binnenkort kan je je weer inschrijven. In samenwerking met de HAN HRM organiseren wij een nieuwe editie, deze wordt hoogstwaarschijnlijk begin april 2021 opnieuw gepland. 

Stay tuned!

Wij maken de data binnenkort bekend op deze pagina:

NEWS

HET RECRUITMENT- BUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

Bekijk onze corporate video en in 2 minuten weet je precies wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij bemiddelen sinds 2008 in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren én headhunten het beste HR talent van Nederland.

OpenHR werkt samen met veel verschillende organisaties: groot, middelgroot, internationaal, profit en non-profit. Expertise hebben we in nagenoeg alle branches.

100% HR

HR Recruitment
HR Interim
HR Executive Search

OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close