Locatie:Eindhoven

Recruiter

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

Meilink is één van de oudste familiebedrijven van Nederland en is uitgegroeid tot de marktleider in industrieel verpakken met 9 vestigingen in Nederland. Met het hoofdkantoor in Borculo zitten zij ook in Eindhoven, Boxmeer, Edam, Raamsdonksveer, Rotterdam en Schijndel.

Meilink is een specialist in het ontwerpen en vervaardigen van bestendige verpakkingen en het vakkundig verpakken, hightech reinigen en vervoeren van industriële kapitaalgoederen. In alle sectoren van de maakindustrie vertrouwen bedrijven op Meilink om te zorgen dat hun goederen op tijd en in perfecte staat op de plek van bestemming komen. Zij voeren regie over alle stappen in de logistieke keten en waken over de waarde van elke levering.

Richting hun klanten hebben zij drie beloftes: ze zijn op tijd, het product komt onbeschadigd aan en ze zijn flexibel. Dit komt samen in hun missie Securing value. Daar draagt iedere Meilink-medewerker aan bij. Zij hebben ruim 450+ collega’s, maar zoeken er nog meer!

Wil jij werken in een organisatie met korte lijnen, waar eigen inbreng en ideeën volop gewaardeerd worden? Sta je open voor persoonlijke ontwikkeling, afwisseling en wil je werken in een enthousiast team? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving Recruiter

Het HR-team van Meilink is op zoek naar een proactieve Recruiter die landelijk voor hun 9 vestigingen nieuwe medewerkers gaat zoeken.

Jij zal intern betrokken zijn bij het wervingsproces vanaf het moment dat een vacature ontstaat. In samenwerking met leidinggevenden en de HR-adviseur wordt het ideale kandidatenprofiel opgesteld, de vacaturetekst samengesteld en het selectieproces bepaald. De verantwoordelijkheid voor het gehele wervingsproces, inclusief het vinden van geschikte kandidaten, het plannen van sollicitatiegesprekken en het doen van aanbiedingen, ligt bij jou!

Naast het reactief reageren op vacatures, zal je ook proactief een netwerk opbouwen van potentiële kandidaten en externe partijen. Dit omvat het leggen van contacten, onderhandelen over voorwaarden en tarieven, en fungeren als eerste aanspreekpunt voor deze partijen.
Ook zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en implementeren van de recruitmentstrategie die onderdeel uitmaakt van het strategische HR kader. Hierbij wordt gereageerd op marktontwikkelingen en wordt geprobeerd om nieuwe generaties op effectieve wijze aan te spreken. Door middel van heldere analyses en rapportages zal inzicht worden geboden aan vacaturehouders en HR.

Kortom, jij bent analytisch sterk, vernieuwend en creatief.

Functievereisten Recruiter

Omdat je voor 9 vestigingen door het hele land werkt, is jouw standplaats in Borculo of Eindhoven. Vandaaruit bezoek je regelmatig onze vestigingen in Edam, Rotterdam, Raamsdonksveer, Eindhoven, Schijndel, Boxmeer en Borculo.
Je bent zichtbaar voor de vacaturehouders en neemt ze proactief mee in jouw activiteiten en resultaten.

Als collega breng je een gezonde dosis humor mee en weet je van aanpakken. Je werkt graag zelfstandig, maar maakt ook graag deel uit van ons HR team.
Je houdt van de diversiteit van de kandidaten die we zoeken (productiemedewerkers, teamleiders, werkvoorbereiders, engineers, om maar een paar te noemen).
Daarnaast is het belangrijk dat je al meerdere jaren ervaring hebt als Recruiter en dat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de wereld van werving & selectie.
Je houdt van innovatie en pakt het graag anders aan.

Praktische informatie

Aantal uur: 40
Standplaats: dit betreft een mobiele rol

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

Meilink wil de functie graag fulltime invullen. Maar als je 32 uur beschikbaar bent, dan is dat ook bespreekbaar. Wat de arbeidsvoorwaarden betreft bieden ze je 25 vakantiedagen en daarnaast nog 7 roostervrije dagen (als je fulltime werkt, anders is het aantal natuurlijk naar rato). Je hebt de mogelijkheid om elk jaar 5 vakantiedagen extra te kopen of te verkopen en je kunt elk jaar kiezen voor meer of minder roostervrije dagen.

Wil je alles weten over de arbeidsvoorwaarden, kijk dan op meilink.eu/bam.
Jouw salaris ligt tussen € 3.400 en € 4.500 op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).

​​​OpenHR ondersteunt Meilink exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs wordt gesteld door hen.
Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Eindhoven

Werkgever

Meilink Beheer Borculo B.V. /IPS Technology

Contactpersoon

Susanne Niezen

Recruiter
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
  • HBO
  • Industrie
  • > 1 jaar
  • > 5 jaar
Uren
  • 40 uur
  • 35000 > 50000
  • 50000 > 65000
Medewerkers
Junior HR Recruitment ConsultantDetails...
Susanne Niezen
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Eindhoven
in Regio Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close