Locatie:Eindhoven

HR Adviseur

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

Meilink is één van de oudste familiebedrijven van Nederland en is uitgegroeid tot de marktleider in industrieel verpakken met 9 vestigingen in Nederland. Met het hoofdkantoor in Borculo zitten zij ook in Eindhoven, Boxmeer, Edam, Raamsdonksveer, Rotterdam en Schijndel.
Meilink is een specialist in het ontwerpen en vervaardigen van bestendige verpakkingen en het vakkundig verpakken, hightech reinigen en vervoeren van industriële kapitaalgoederen. In alle sectoren van de maakindustrie vertrouwen bedrijven op Meilink om te zorgen dat hun goederen op tijd en in perfecte staat op de plek van bestemming komen.
Zij voeren regie over alle stappen in de logistieke keten en waken over de waarde van elke levering.

Richting hun klanten hebben zij drie beloftes: ze zijn op tijd, het product komt onbeschadigd aan en ze zijn flexibel. Dit komt samen in hun missie Securing value. Daar draagt iedere Meilink-medewerker aan bij. Zij hebben ruim 450+ collega’s, maar zoeken er nog meer!
Wil jij werken in een organisatie met korte lijnen, waar eigen inbreng en ideeën volop gewaardeerd worden? Sta je open voor persoonlijke ontwikkeling, afwisseling en wil je werken in een enthousiast team? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving HR Adviseur

Bij Meilink zijn ze op zoek naar een HR adviseur die 3 van de locaties in het zuiden gaat adviseren op alles wat er rondom de medewerkers en de organisatie gebeurt.

Dat doe je in eerste instantie vanuit de standplaats Eindhoven maar omdat ze wel graag dichtbij en verbonden zijn met de collega’s ga jij wel regelmatig naar de vestigingen in Boxmeer, Schijndel en Raamsdonskveer. Kortom, je reist graag naar de locaties en deelt graag jouw kennis. Bij de vestigingen Boxmeer en Raamsdonksveer neem je deel aan de MT’s.

Je vindt het leuk om aan de ene kant medewerkers te adviseren over HR zaken en HR wet- en regelgeving. Aan de andere kant adviseer en daag je de leidinggevenden en het management van jouw vestigingen uit op belangrijke thema’s zoals onboarding, behoud en verzuim. Het spreekt voor zich dat je als partner meedenkt en vanuit HR oogpunt adviseert op alle HR onderwerpen en dat je daarbij de wet- en regelgeving goed kent en kunt toepassen. Maar ze verwachten ook dat je proactief zaken bespreekbaar maakt en kritische vragen stelt, zowel bij jouw vestingen als bij het HR team, om samen continu te verbeteren. HR zaken die op jouw pad komen pak je pragmatisch op en dragen bij aan het strategisch kader met als hoofddoel tevreden medewerkers.

Jouw adviezen zijn gebaseerd op de rapportages die je samen als HR team opstelt en jouw analytische skills komen hier zeker van pas.
Als collega breng je een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen en ben je niet bang om aan te pakken. Als team werken we hard en met focus, maar nemen we ook graag tijd voor ontspanning en op z’n tijd weten we leuke activiteiten te bedenken om de teamspirit erin te houden.

Functievereisten HR Adviseur

Het HR team bij Meilink is een nieuwe richting ingeslagen, wat betekent dat er nog genoeg moet gebeuren. Dat doen ze samen met het hele team. Ze werken voornamelijk vanuit 2 locaties; Eindhoven en Borculo. Gemiddeld werk je 1 dag per maand als team samen op één van deze twee vestigingen.

Jij vindt het leuk om op de verschillende vestigingen te werken en houdt van de uitdaging om in een productieomgeving te werken (de drie locaties zijn allemaal fabriekslocaties).
Je hebt een zelfstandige rol, waarbij je regelmatig afstemt met jouw collega’s: de HR adviseur, het HR serviceteam, de Recruiter en de HR manager.

Het is belangrijk dat je al meerdere jaren ervaring hebt als HR adviseur en dat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, van de verschillende HR processen en van de uitdagingen die horen bij de HR cyclus.
Je bent pragmatisch en weet te overtuigen op basis van goede argumenten en feiten.

Meilink heeft alvast een werkplek voor je ingericht op het kantoor in Eindhoven, waar de HR adviseur en HR manager uitkijken naar je komst.
En landelijk staan er ruim 450 collega’s klaar om je welkom te heten!

Praktische informatie

Aantal uur: 40 uur, 32 uur is bespreekbaar
Standplaats: Eindhoven afgewisseld met Boxmeer, Schijndel en Raamsdonksveer
Hybride werken mogelijk: in overleg

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

Meilink wil de functie graag fulltime invullen. Maar als je 32 uur beschikbaar bent, dan is dat ook bespreekbaar. Wat de arbeidsvoorwaarden betreft bieden ze je 25 vakantiedagen en daarnaast nog 7 roostervrije dagen (als je fulltime werkt, anders is het aantal natuurlijk naar rato). Je hebt de mogelijkheid om elk jaar 5 vakantiedagen extra te kopen of te verkopen en je kunt elk jaar kiezen voor meer of minder roostervrije dagen.

Wil je alles weten over de arbeidsvoorwaarden, kijk dan op meilink.eu/bam.
Jouw salaris ligt tussen € 3.400 en € 4.500 op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).

OpenHR ondersteunt Meilink exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs wordt gesteld door hen.
Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Eindhoven

Werkgever

Meilink Beheer Borculo B.V. /IPS Technology

Contactpersoon

Susanne Niezen

HR Adviseur
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
  • HBO
  • Industrie
  • > 1 jaar
  • > 5 jaar
Uren
  • 32 uur
  • 36 uur
  • 40 uur
  • 35000 > 50000
  • 50000 > 65000
Medewerkers
Junior HR Recruitment ConsultantDetails...
Susanne Niezen
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Borculo of Eindhoven
in Regio Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close