Locatie:Borculo of Eindhoven

Employer Branding & Sourcing Specialist

Nieuw
Nieuw

Organisatie

Meilink, een van de oudste familiebedrijven in Nederland, is uitgegroeid tot marktleider in industrieel verpakken met negen vestigingen door het hele land. Met het hoofdkantoor in Borculo en vestigingen in onder andere Eindhoven, Boxmeer, Edam, Raamsdonksveer, Rotterdam en Schijndel, biedt Meilink specialistische diensten aan in het ontwerpen en vervaardigen van bestendige verpakkingen, het vakkundig verpakken, hightech reinigen en vervoeren van industriële kapitaalgoederen. Meilink is dé partner voor bedrijven in de maakindustrie die waarde hechten aan betrouwbare levering en perfecte staat van hun goederen.
Bij Meilink staan drie beloftes centraal richting klanten: op tijd leveren, onbeschadigde producten en flexibiliteit. Deze beloftes vormen de kern van onze missie: Securing value. Iedere medewerker van Meilink draagt hieraan bij, en met ruim 500 collega’s blijven we groeien.
Wil jij werken in een dynamische omgeving met korte lijnen waar eigen inbreng en ideeën gewaardeerd worden? Ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling, afwisseling en wil je deel uitmaken van een enthousiast team? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving Employer Branding & Sourcing Specialist

Meilink is op zoek naar een gedreven en creatieve Employer Branding & Sourcing Specialist die de organisatie in haar groei helpt door het aantrekken en behouden van het beste talent. In deze nieuwe en dynamische rol werk je nauw samen met de recruiter en andere HR-collega’s om Meilink als werkgever nóg aantrekkelijker te maken.
Je ontwikkelt en implementeert creatieve ideeën en campagnes om Meilink’s employer brand te versterken. Denk hierbij aan pakkende social media content, inspirerende verhalen en unieke wervingsacties om nieuwe collega’s aan te trekken. Bestaande medewerkers weet je nog verder enthousiast te maken over Meilink en weet je met jouw creativiteit en ideeën tot echte ambassadeurs te maken. Je werkt daarbij nauw samen met verschillende afdelingen, ziet waar de behoeftes liggen en handelt hiernaar. Je bent niet bang om nieuwe ideeën voor te stellen en uit te voeren.

Daarnaast ga je ook zelf op zoek naar nieuw talent. Je gebruikt je netwerk, social media en innovatieve sourcing-technieken om potentiële kandidaten te vinden en te benaderen. Je geeft niet snel op, want een goede match is niet vanzelfsprekend.
Een gespreid bedje vind je bij Meilink dus niet. Je gaat samen met de HR manager de vertaling maken van de HR strategie naar de praktijk. Je bent niet bang om je mouwen op te stropen en om af en toe over de onzekerheid van het onbekende heen te stappen. Je staat daarbij natuurlijk niet alleen, je HR collega’s zijn altijd blij om te helpen.

Functievereisten Employer Branding & Sourcing Specialist

 • Creatieve geest: je hebt een creatieve en frisse kijk op employer branding en weet hoe je een organisatie aantrekkelijk neerzet, zowel bij bestaande als nieuwe collega’s.
 • Proactief en ondernemend: je ziet kansen, neemt initiatief en durft buiten de gebaande paden te denken.
 • Sterke communicatieve vaardigheden: je kunt goed communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie en weet stakeholders te overtuigen van jouw ideeën.
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: in deze rol is geen dag hetzelfde. Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende taken en projecten. En als een keer iets niet lukt of je plan niet doorgaat, dan blijf je gemotiveerd.

Waarom werken bij Meilink?
Creatieve vrijheid: Bij Meilink krijg je de ruimte om je creativiteit en ideeën in te zetten en daadwerkelijk impact te maken.
Dynamische omgeving: Werken bij Meilink betekent werken in een dynamische en snelgroeiende organisatie waar geen dag hetzelfde is.

Praktische informatie

Aantal uur: 24 – 32u
Standplaats: Borculo of Eindhoven

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

Jouw salaris ligt tussen de €2.811,- en €3.742,- bruto per maand, op fulltime basis (40 uur), afhankelijk van de mate van ervaring. Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden kun je terecht op onze website: meilink.eu/bam.

Verder heb je recht op 25 vakantiedagen en daarnaast nog 7 roostervrije dagen (als je fulltime werkt, anders is het aantal natuurlijk naar rato). Je hebt de mogelijkheid om elk jaar 5 vakantiedagen extra te kopen of te verkopen en je kunt elk jaar kiezen voor meer of minder roostervrije dagen. Wil je alles weten over onze arbeidsvoorwaarden, kijk dan op meilink.eu/bam.
Voldoe je niet aan alle eisen, maar vind je jezelf wel geschikt? Twijfel dan niet om toch te reageren! Wellicht ben jij toch de aanvulling op het team dat Meilink nodig heeft!
Meilink vindt dat werk leuk moet zijn en bij je moet passen. Natuurlijk qua uitdaging, maar ook de balans tussen werk en privé is belangrijk. Dus als jij intensief sport, of graag je kinderen naar school brengt dan maak je daar samen gewoon goede afspraken over.
OpenHR ondersteunt Meilink exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs wordt gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Borculo of Eindhoven

Werkgever

Meilink Beheer Borculo B.V. /IPS Technology

Contactpersoon

Susanne Niezen

Employer Branding & Sourcing Specialist
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • MBO
 • HBO
 • Industrie
 • > 1 jaar
 • > 5 jaar
Uren
 • 24 uur
 • 28 uur
 • 32 uur
 • 35000 > 50000
Medewerkers
HR Recruitment ConsultantDetails...
Susanne Niezen
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Nijmegen
in Nijmegen
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close