TIPS

Boeken die iedere HRM’er nodig heeft


Ken je dat? De zin om echt een ‘goed’ boek te lezen. De zomerperiode is dan ook de juiste periode om een goed boek in huis te halen. Wij delen graag onze must-reads met je:

HR met Ballen | Bob Zeegers
In dit boek geeft HR-expert Bob Zeegers je de negen succesformules voor HR met ballen, waarmee je het MT overtuigt om te investeren in menselijk kapitaal.

Morgen neem ik echt ontslag | Lian van Ark-Swinkels
Wat hebben een cliniclown, meubelmaker, uitvaartverzorgende en toiletjuffrouw met elkaar gemeen? Dat ze hiervoor totáál ander werk deden! In dit boek vind je veertien moedige en rake verhalen over het maken van een carrièreswitch.

Het einde van HRM | Roeland van Laer
Het oude HR-paradigma moet worden losgelaten en plaatsmaken voor nieuw denken. Dit boek geeft een overzicht van deze veranderingen en een nieuw model voor een duurzame totale workforce-strategie. Het boek is daarmee een must voor iedere HR-professional die de regie wil pakken en voorop wil lopen in turbulente tijden. 

Het nieuwe belonen | Kilian W. Wawoe 
‘’Kilian Wawoe is er in geslaagd een boek te schrijven die zowel praktisch leesbaar is als wetenschappelijk onderbouwd. Hij laat met heldere voorbeelden zien wat er mis is met de huidige manier van belonen en geeft advies in hoe je het nieuwe belonen kunt vormgeven. Een must read voor elke manager en HR professional!’’

LAATSTE NEWS

Wij nemen je in 10 stappen mee naar een goede onboarding.
18-04-2024
Om tot een goede onboarding te komen worden de 4 C’s van Tayla Bauer (2010)...
12-04-2024
Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze Walk-In Wednesday.
13-03-2024
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close