TIPS

5 Gouden tips voor onweerstaanbare Employability

AAQAAAAAAXO9f9L4YOnQOUeEAAAAASUVORK5CYII=

 

Onlangs hebben we jullie meegenomen in het begrip Employability.  Om je kansen op werk en carrièresuccessen te vergroten, hebben wij 5 tips voor jou geselecteerd:

1. Voortdurende groei:
Jij zorgt dat je als eerste die nieuwe cursus volgt. Is er een nieuwe HR trend? Jij hebt je certificaat al behaald. Werkgeluk? Oud nieuws! Artificiële Intelligence? Jij hebt al een visie ontwikkeld en volgende week een online cursus ingepland.

2. Connect & Conquer:
Bouw een sterk en professioneel netwerk op, online én offline. Domineer platforms zoals LinkedIn en schitter op topevenementen. Laat mensen om je heen weten dat jij je met de meest actuele onderwerpen bezig houdt en deel jouw meest recente kennis. 

3. Flexibele kameleon:
Nieuwe uitdagingen? Jij hebt ze al geadopteerd met een vleugje flair. Jouw rol en de arbeidsmarkt veranderen en jij? Jij bent als een kameleon in een zee van mogelijkheden.

4. Leiderschap: jouw ongevraagde, maar onmisbare rol!
Slijp aan je leiderschapsvaardigheden, zelfs als je geen formele leidinggevende titel hebt. Werkgevers waarderen initiatiefrijke teamspelers die anderen kunnen inspireren en motiveren.

5. Digitaal meesterschap:
Artificiële Intelligentie is hot! Jij hebt al een visionaire blik en de online cursus volgt volgende week al. Voor jou is werken met de nieuwste technologieën een tweede natuur.

Met deze krachtige aanpak verhoog je niet alleen je inzetbaarheid, maar zet je jezelf in de schijnwerpers als de onbetwiste ster op de arbeidsmarkt. 
 

 

 

LAATSTE NEWS

Wij nemen je in 10 stappen mee naar een goede onboarding.
18-04-2024
Om tot een goede onboarding te komen worden de 4 C’s van Tayla Bauer (2010)...
12-04-2024
Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze Walk-In Wednesday.
13-03-2024
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close