TRENDS

Uitslag poll: Maak jij al gebruik van ChatGPT?


Hey, weet je nog die poll waarin we vroegen of je al gebruik maakt van ChatGPT? De resultaten zijn binnen en ze zijn best verrassend. Een kwart (26%) van de respondenten gaf aan dat ze deze AI-chatbot al gebruiken. Maar schrik niet, 54% van de mensen gaf aan nog geen gebruik te maken van ChatGPT. En dan hadden we nog 20% van de respondenten die vroegen: "Wat is ChatGPT überhaupt?"

Je vraagt je misschien af waarom dit belangrijk is. Nou, ChatGPT is een van de beste taalmodellen die er zijn. Het wordt gebruikt voor klantenservice, chatbots en persoonlijke assistenten. En hoe meer mensen het gebruiken, hoe beter het wordt. De resultaten suggereren dus dat we nog veel werk te doen hebben om mensen te informeren over de mogelijkheden van ChatGPT.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het gebruik van ChatGPT in de toekomst alleen maar zal toenemen. Dus waarom zou je het niet eens proberen? Het is supercool en het opent de deur naar een wereld van mogelijkheden. Bij OpenHR weten we dat ChatGPT van onschatbare waarde kan zijn voor bedrijven en we staan altijd klaar om je te helpen bij het ontdekken van de mogelijkheden die deze technologie biedt.

Kortom, de pollresultaten laten zien dat we nog veel werk te doen hebben om mensen te informeren over ChatGPT en de voordelen ervan. Maar wij zijn ervan overtuigd dat het de toekomst is, en we kunnen niet wachten om te zien wat er in petto ligt.

PS. Bovenstaande tekst is geschreven door ChatGPT ;-) 

LAATSTE NEWS

Ben jij al voorbereid op de nieuwe pensioenwet? Laat het ons weten door te...
22-02-2024
In de dynamische wereld van vandaag is het hebben van de juiste vaardigheden...
12-02-2024
Eind vorig jaar vroegen wij aan jullie wat er op jouw HR-agenda staat....
8-02-2024
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close