TIPS

Boekentips: deze mogen niet aan je leeslijst ontbreken

blog_image:article_openhr_16630756156320851fc4e97.jpg:end_blog_image

Voor de zomer vroegen wij jullie middels een poll hoe jij het beste oplaadt tijdens je zomervakantie. Maar liefst 60% van de respondenten blijkt ultiem op te laden tijdens de vakantie door een boek te lezen. Nu de zomervakantie voorbij is gaan we langzaam weer richting de herfst. Het weer wordt weer kouder en de kachel kan langzaam aan. Hoog tijd om onze must-reads met jullie te delen!

 1. Het Zoutpad van Raynor Winn.
  Een prachtig verhaal over een echtpaar dat na een zware periode het eeuwenoude South West Coast Path gaat lopen. Hun tocht verandert in een bijzonder ontdekkingsreis.
 2. De moed van imperfectie van Brené Brown.
  Wij zijn enorme Brené Brown fans. Dit boek gaat over het loslaten van perfectionisme en stress, te vertrouwen op intuïtie en creativiteit de ruimte te geven.
 3. De fontein van Els van Steijn.
  Een boek dat inzicht geeft in je familiesysteem en hoe patronen in je leven hier op terug te voeren zijn. Tevens leer je door dit boek wat jouw eigen plek is in het familiesysteem. Op deze plek ontvang je de stroming die essentieel is voor hoe je leven verloopt.
 4. Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens
  Kya Clark is in haar eentje opgegroeid in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Om zichzelf te onderhouden ruilt ze vis, en groenten uit haar moestuin voor andere levensmiddelen. Ze voelt zich er thuis, beschouwt de natuur als haar leerschool. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is… Het is een prachtig verhaal en erg goed geschreven. Een echte roman welke toch vraagtekens bij je oproept.
 5. Je bent zoals je denkt van Michael Pilarczyk
  Je Bent Zoals Je Denkt legt uit hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. Zoals je denkt, zo zal je zijn en zo zal je leven zich vormen. Door je eigen denkwijze beter te begrijpen, zal je in staat zijn meer te leven zoals jij dat graag wilt. 

Met deze boeken kan je weer een poos vooruit. Heb jij nog een te gek boek dat iedereen moet lezen? Laat het ons weten.

LAATSTE NEWS

Verzuim is een groeiend probleem in Nederland en in het vierde kwartaal van...
23-03-2023
Annette Leliveld heeft al meerdere malen een interim opdracht via OpenHR...
22-03-2023
OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR....
21-03-2023
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close