NEWS & UPDATES

Even voorstellen: Catharina

OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR. Leuk om een voorstelronde te doen. 

Vandaag aan het woord: Catharina

Wat voor rol vervul je binnen OpenHR?
Mijn functie binnen OpenHR is Senior HR Recruitment Consultant. Dit betekent dat ik opdrachtgevers help bij het vervullen van hun HR vacatures en dat ik kandidaten ondersteun bij het vinden van die leuke HR (vervolg-) functie. Een echte matchmaker dus!

Wat doe je verder? 
De afgelopen jaren heb ik in brede HR-advies rollen gewerkt, binnen verschillende organisaties en branches, zowel profit als non-profit. Met die ervaring ga ik graag in gesprek met opdrachtgevers en kandidaten om samen te inventariseren wat er nu écht nodig is!

Meer over jezelf
In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn partner en hond, het liefst op het strand. Dus daar rijden we vanuit de Achterhoek graag een eindje voor en combineren dat met bezoekjes aan mijn familie. Verder houd ik erg van reizen, ga regelmatig naar het theater en sinds kort ben ik gestart met golflessen. En natuurlijk vind je me zo nu en dan in de sportschool … gewoon omdat het moet!

Wat is mijn eerste indruk van OpenHR?
Een warm bad, een hecht team, een informele sfeer in een professionele setting, met aandacht voor elkaar. Waar hard wordt gewerkt, maar ook ruimte is voor gezelligheid.

Wat ga ik betekenen voor OpenHR? 
Ik hoop met mijn HR kennis en ervaring, enthousiasme, overtuigingskracht en positief kritische houding vele opdrachten te mogen vervullen. En daarmee tevreden klanten en kandidaten te realiseren en zo bij te dragen aan het succes van OpenHR. 

LAATSTE NEWS

Op 1 januari 2024 gaan er weer nieuwe wetten in die invloed hebben op de...
7-12-2023
Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze WIW.
4-12-2023
Neurolinguïstisch programmeren is een psychologische benadering en...
1-12-2023
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close