NEWS & UPDATES

Femke en Gaby 2 jaar in dienst


Twee jaar geleden startten Femke en Gaby tegelijkertijd bij OpenHR. Femke in de functie van Senior HR Recruitment Consultant en Gaby in de functie van Junior HR Recruitment Consultant. Twee jaar én een nieuwe functie verder vertellen beide hoe ze het tot nu toe bij OpenHR hebben ervaren. 

Femke over OpenHR
Jeetje de tijd vliegt, alweer twee jaar in dienst bij OpenHR en ik zit enorm goed op mijn plek. 
Ik heb een 360 graden rol en juist dat maakt het zo interessant. Van sales tot het spreken van opdrachtgevers, het leren kennen van nieuwe bedrijven, het spreken van kandidaten tot het schrijven van content. Dit alles om te komen tot die duurzame match! Bij OpenHR krijg ik ruimte en vertrouwen en kan ik mij blijven ontwikkelen in een enorm gedreven, enthousiast, professioneel en gezellig team!

Gaby over OpenHR
Time flies when you're having fun! Precies twee jaar geleden begon ik als Junior HR Recruitment Consultant. Inmiddels ben ik junior af en heb ik mooie stappen mogen zetten. Ik heb veel mogen leren en doe dat natuurlijk nog steeds. De afwisseling in werkzaamheden, het dagelijkse contact met kandidaten en opdrachtgevers en het gezellige team zorgen ervoor dat ik iedere dag vrolijk naar werk ga! Op naar nog meer succes, plezier en gezelligheid!

LAATSTE NEWS

Wij nemen je in 10 stappen mee naar een goede onboarding.
18-04-2024
Om tot een goede onboarding te komen worden de 4 C’s van Tayla Bauer (2010)...
12-04-2024
Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze Walk-In Wednesday.
13-03-2024
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close