TRENDS

Uitslag poll: Beloon jij het niet ziek zijn van je medewerkers?

Organisaties hechten veel waarde aan het welzijn van hun medewerkers. Onlangs hebben we een poll gehouden waarin we de vraag stelden: "Beloon jij het niet ziek zijn van je medewerkers?" We willen graag met jullie de resultaten van deze poll delen. 

87% Nee, wij maken geen onderscheid
Een overweldigende meerderheid van 87% van de respondenten geeft aan dat ze geen onderscheid maken tussen medewerkers wat betreft het belonen van gezondheid. Deze benadering van gelijke behandeling benadrukt de inzet voor een inclusieve en eerlijke werkomgeving waarin alle medewerkers op gelijke voet worden gewaardeerd.

12% Ja, met een verzuimbonus
Hoewel de meerderheid geen onderscheid maakt, gelooft een percentage van 12% in het belonen van medewerkers voor het niet ziek zijn door middel van een verzuimbonus. 

Of een organisatie ervoor kiest om niet ziek zijn wel of niet te belonen met een verzuimbonus, het is belangrijk dat het welzijn van de medewerker centraal staat. Uiteindelijk loont het investeren in gezondheid, niet alleen voor de individuele medewerkers, maar ook voor de organisatie als geheel.

LAATSTE NEWS

Wij nemen je in 10 stappen mee naar een goede onboarding.
18-04-2024
Om tot een goede onboarding te komen worden de 4 C’s van Tayla Bauer (2010)...
12-04-2024
Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze Walk-In Wednesday.
13-03-2024
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close