Mark Hoenselaar

Mark  Hoenselaar
Naam: Mark Hoenselaar
E-mail: mark@openhr.nl
Werk telefoon: +31 26 3650 300

Beschrijving:

Recruitment en ondernemen zijn twee van mijn passies, die komen samen in OpenHR, het bedrijf wat ik in 2008 heb opgericht. OpenHR is een landelijke kwaliteitsspeler in de recruitmentmarkt voor HRM-ers.

Rol binnen OpenHR
Ik richt mij op de aansturing en begeleiding van mijn team recruitment consultants, recruiters & recruitment assistants.

Mijn focus ligt daarnaast op bedrijfsvoering, innovatie, sales & marketing.

Van tijd tot tijd vind ik het heerlijk om me bezig te houden met de invulling van W&S of interim-opdrachten. Ik heb inmiddels duizenden HRM-ers persoonlijk ontmoet en kan daardoor razendsnel de match maken.

Daarnaast heeft OpenHR veel vaste klanten die ik door en door ken en dus graag persoonlijk help.

Verder
HRbaan is mijn andere bedrijf wat zich net als OpenHR richt op HR. HRbaan heb ik opgericht in 2011, en is dé nummer 1 HR vacaturesite van Nederland.

Meer over mij
Verder werk ik namens Les Mills bij een sportclub waar ik een aantal malen per week groepslessen van het fitnessprogramma Bodypump verzorg.
In mijn vrije tijd kom ik graag tot rust, ik geef tijd en aandacht aan onze huisdieren (twee prachtige Ierse Setters en een huiskat), ben veel in de tuin te vinden en werk op ons land waar wij onze eigen groenten verbouwen.

Contactgegevens:
Email: mark@openhr.nl
Mobiel: 06 54 27 55 31  

Inschrijven?

Dat kan simpel via onze website , maar je mag ons natuurlijk ook mailen of bellen. We nemen binnen een dag contact met je op en inventariseren je wensen met betrekking tot je loopbaan.

Inschrijven

Job Banner
Makro / Metro Cash & Carry
HR Adviseur | Zuid-Oost/Zuid Nederland | hbo/wo | Wholesale | 32-40 uur
Lees meer
HET RECRUITMENT- BUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

Wij bemiddelen sinds 2008 in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent van Nederland. OpenHR werkt voor veel verschillende organisaties: groot, middelgroot, internationaal, profit en non-profit. Expertise hebben we in nagenoeg alle branches. Ons netwerk bestaat uit zo’n 30.000 HR professionals.

Inschrijven Werkgevers

100% HR

HR werving & selectie | HR interim | HR meetings

Onze klanten
OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close