Beau Kuik

Beau   Kuik
Naam: Beau Kuik
E-mail: beau@openhr.nl
Werk telefoon: +31 26 3650 300

Beschrijving:

Rol binnen OpenHR
Binnen OpenHR ben ik werkzaam als HR Recruitment Assistant. Ik ben vaak aan de telefoon te vinden. Enerzijds om potentiele nieuwe klanten te benaderen. Anderzijds om contact te houden met onze ingeschreven kandidaten. Onze kandidaten zullen mij misschien ook wel kennen vanuit mailcontact. Ik zorg er graag voor dat alle informatie die bekend is binnen OpenHR klopt.

Ook houd ik mij bezig met werving en zorg ik voor leuke berichten op social media. Ik ben scherp en laat het horen als ik vind dat we onze werving nóg beter kunnen maken.

Verder
Ik ben in mei 2019 begonnen bij OpenHR, dit combineer ik met mijn studie HRM in Nijmegen. Dit schooljaar loopt ik stage en volg ik een honoursprogramma.

Meer over mij
Ik ben 5 à 6 keer per week te vinden in de sportschool, zo maak ik mijn hoofd leeg en krijg ik nieuwe dosis energie. Verder lees ik graag en onderneem ik leuke dingen met vrienden.

 

Nu inschrijven?

Dat kan simpel via onze website op de pagina Inschrijven, maar je mag ons natuurlijk ook mailen of bellen. We helpen je graag. We nemen binnen een dag contact met je op per telefoon of mail, inventariseren je wensen met betrekking tot loopbaan, welke soorten HR vacatures, salaris, uren en regio.

Job Banner
Houten
HR specialist (compensation, benefits & training) | Houten | Arval | hbo / wo | 32-40 uur
Bekijk deze vacature
Mobiele functie - midden Nederland
HR adviseur | Mobiele functie - Midden Nederland | hbo | Zorg | 32 - 36 uur
Bekijk deze vacature
HET RECRUITMENT- BUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

Wij bemiddelen al tien jaar in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent van Nederland. OpenHR werkt voor veel verschillende organisaties: groot, middelgroot, internationaal, profit en non-profit. Expertise hebben we in nagenoeg alle branches. Ons netwerk bestaat uit zo’n 30.000 HR professionals.

Inschrijven Werkgevers

HR talent - Service - Professioneel

Beste kandidaten, Service, Snelheid, Plezierig contact

Onze klanten
OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close