Anneloes Jansen

Anneloes  Jansen
Naam: Anneloes Jansen
Werk telefoon: +31 26 3650 300

Beschrijving:

Rol binnen OpenHR
Ik ben een van de HR Recruitment Consultants bij OpenHR. Dit betekent dat ik voor veel klanten en kandidaten één van de vaste gezichten ben. Ik ben succesvol in het invullen van HR vacatures met dé gedroomde kandidaat.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor invoering en de beoordeling van profielen en beheer ik een aantal onze werving- en selectieprocedures.

Verder zorg ik ook voor de optimalisatie van onze interne en externe processen, zodat we zowel onze klanten, kandidaten en mijn collega’s efficiënt en effectief gebruik kunnen maken van onze diensten!

Verder
Ik ben Bedrijfskundige en sinds november 2017 werkzaam bij OpenHR. Om mijzelf verder te ontwikkelen heb ik begin 2020 een aanvullende studie Personeelsmanagement afgerond.

Meer over mij
In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om regelmatig te sporten en met vriendinnen uit eten te gaan.
Mijn vrienden & familie kunnen altijd bij mij aankloppen voor een bord-. kaart of dobbelspelletje, mits ze goed tegen hun verlies kunnen! ;-) 

Contactgegevens:
Email: anneloes@openhr.nl

Actieve vacatures:

Vergevorderde vacatures:

Inschrijven?

Dat kan simpel via onze website , maar je mag ons natuurlijk ook mailen of bellen. We nemen binnen een dag contact met je op en inventariseren je wensen met betrekking tot je loopbaan.

Inschrijven

Job Banner
Makro / Metro Cash & Carry
HR Adviseur | Zuid-Oost/Zuid Nederland | hbo/wo | Wholesale | 32-40 uur
Lees meer
HET RECRUITMENT- BUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

Wij bemiddelen sinds 2008 in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent van Nederland. OpenHR werkt voor veel verschillende organisaties: groot, middelgroot, internationaal, profit en non-profit. Expertise hebben we in nagenoeg alle branches. Ons netwerk bestaat uit zo’n 30.000 HR professionals.

Inschrijven Werkgevers

100% HR

HR werving & selectie | HR interim | HR meetings

Onze klanten
OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close