Renate van der Steen

Renate  van der  Steen
Naam: Renate van der Steen
Werk telefoon: +31 26 3650 300

Beschrijving:

Rol binnen OpenHR
Mijn rol bij OpenHR is Senior HR Recruitment Consultant. Ik help onze klanten bij de invulling van hun HR vacatures. Ik inventariseer grondig wat zij zoeken en zorg dat zij snel de juiste kandidaten aan tafel krijgen.

Elke opdracht is maatwerk. Ik onderhoud intensief contact met mijn klanten en kandidaten tijdens het proces. Mijn klanten en kandidaten leren me hier kennen als volwaardig en soms ook scherpe gesprekspartner. Mensen omschrijven mij als energiek, eerlijk en doortastend.

Ik ben in mei 2018 gestart bij OpenHR. De diversiteit in onze klanten en soorten vacatures geven mij veel energie om telkens op zoek te gaan naar die match!

Verder
Ik ben zelf ook HRM’er (net als onze doelgroep) en heb in het verleden onder andere gewerkt als HR adviseur. Recruitment is mijn favoriete HR thema en hierin heb ik me gespecialiseerd. Mijn ervaring met recruitment heb ik zowel aan de corporate- als bureauzijde opgedaan.

Meer over mij
Naast mijn werk bij OpenHR ben ik graag actief. Het liefst stap ik na mijn werk op de fiets om te fietsen op de Veluwe of maak ik een wandeling in het bos. ‘Reizen’ staat boven in mijn vocabulaire, wanneer zich een kans voordoet stap ik in het vliegtuig.

Contactgegevens:
Email: renate@openhr.nl

Vergevorderde vacatures:

Inschrijven?

Dat kan simpel via onze website , maar je mag ons natuurlijk ook mailen of bellen. We nemen binnen een dag contact met je op en inventariseren je wensen met betrekking tot je loopbaan.

Inschrijven

Job Banner
Makro / Metro Cash & Carry
HR Adviseur | Zuid-Oost/Zuid Nederland | hbo/wo | Wholesale | 32-40 uur
Lees meer
HET RECRUITMENT- BUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

Wij bemiddelen sinds 2008 in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent van Nederland. OpenHR werkt voor veel verschillende organisaties: groot, middelgroot, internationaal, profit en non-profit. Expertise hebben we in nagenoeg alle branches. Ons netwerk bestaat uit zo’n 30.000 HR professionals.

Inschrijven Werkgevers

100% HR

HR werving & selectie | HR interim | HR meetings

Onze klanten
OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close