Romy de Waal

Romy  de Waal
Naam: Romy de Waal
E-mail: romy@openhr.nl
Werk telefoon: +31 26 3650 300

Beschrijving:

Rol binnen OpenHR
Binnen OpenHR ben ik één van de HR Recruiters. Ik ben een ervaren headhunter op LinkedIn en help zo de consultants met het vinden van kandidaten.
Ook is er een belangrijke rol voor mij weggelegd in de interne procesoptimalisatie. Door mijn ervaring, mijn nauwkeurigheid en het feit dat ik gemakkelijk processen doorzie, maakt dat ik hier inmiddels een expert in ben!

Daarnaast ben ik ook bezig met de werving voor onze vacatures, het benaderen van nieuwe klanten en het onderhouden van contact met kandidaten.

Verder
Sinds 2016 werk ik naast mijn studie HRM parttime bij OpenHR. Inmiddels heb ik deze studie in juni 2019 afgerond en ga ik binnenkort starten aan mijn volgende studie ‘Beleid, communicatie en organisatie' in Amsterdam. Spannend!

 

Nu inschrijven?

Dat kan simpel via onze website op de pagina Inschrijven, maar je mag ons natuurlijk ook mailen of bellen. We helpen je graag. We nemen binnen een dag contact met je op per telefoon of mail, inventariseren je wensen met betrekking tot loopbaan, welke soorten HR vacatures, salaris, uren en regio.

Job Banner
Nederland
HR Manager | Benelux Food Group | hbo/wo | Horeca | 32-40 uur
Bekijk deze vacature
Mobiele functie
HR Officer | Benelux Food Group | hbo/wo | Horeca | 32-40 uur
Bekijk deze vacature
HET RECRUITMENT- BUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

Wij bemiddelen al tien jaar in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent van Nederland. OpenHR werkt voor veel verschillende organisaties: groot, middelgroot, internationaal, profit en non-profit. Expertise hebben we in nagenoeg alle branches. Ons netwerk bestaat uit zo’n 30.000 HR professionals.

Inschrijven Werkgevers

HR talent - Service - Professioneel

Beste kandidaten, Service, Snelheid, Plezierig contact

Onze klanten
OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close