Kiki Delleman

Kiki  Delleman
Naam: Kiki Delleman
E-mail: kiki@openhr.nl
Werk telefoon: +31 26 3650 300

Beschrijving:

Rol binnen OpenHR
Ik ben werkzaam als HR Recruitment Assistent. Als ik bij OpenHR ben hou ik mij voornamelijk bezig met de werving voor vacatures. Ik ben creatief en bedenk daarom graag aantrekkelijke teksten om te plaatsen op onze social media en in onze nieuwsbrief. Daarnaast ben ik ook veel bezig aan de backoffice kant, waar ik zorg dat kandidaten op een juiste manier worden ingeschreven en hun gegevens correct worden verwerkt in ons systeem.

Verder
Ik ben in mei 2019 begonnen bij OpenHR. Daarnaast studeer ik HRM in Nijmegen en ben ik ook zeer actief in de studievereniging. Ik heb meegeholpen met het opzetten van deze vereniging en heb nu de rol als voorzitter. Wij organiseren leerzame én gezellige activiteiten om wat extra’s te brengen aan de studietijd van HR studenten.

Meer over mij
Ik breng een groot deel van mijn vrije tijd door met mijn dansgroep. Wij dansen verschillende stijlen en juist die afwisseling maakt het voor mij telkens uitdagend blijft!

Inschrijven?

Dat kan simpel via onze website , maar je mag ons natuurlijk ook mailen of bellen. We nemen binnen een dag contact met je op en inventariseren je wensen met betrekking tot je loopbaan.

Inschrijven

Job Banner
Makro / Metro Cash & Carry
HR Adviseur | Zuid-Oost/Zuid Nederland | hbo/wo | Wholesale | 32-40 uur
Lees meer
HET RECRUITMENT- BUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

Wij bemiddelen sinds 2008 in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent van Nederland. OpenHR werkt voor veel verschillende organisaties: groot, middelgroot, internationaal, profit en non-profit. Expertise hebben we in nagenoeg alle branches. Ons netwerk bestaat uit zo’n 30.000 HR professionals.

Inschrijven Werkgevers

100% HR

HR werving & selectie | HR interim | HR meetings

Onze klanten
OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close