Merisa Smrkovic

Merisa  Smrkovic
Naam: Merisa Smrkovic
Werk telefoon: +31 26 3650 300

Beschrijving:

Rol binnen OpenHR
Binnen OpenHR ben ik werkzaam als HR Recruitment Assistant. Ik hou mij bezig met de werving voor vacatures. Zo denk ik mee over vacatureteksten op de website en schrijf ik nieuwsbrieven die onze kandidaten elke week ontvangen. Daarnaast bedenk en plaats ik berichten op LinkedIn, Twitter en Facebook.

Verder ben ik ook veel in contact met onze ingeschreven kandidaten, ik ben perfectionistisch en er dus voor dat de juiste informatie bij ons bekend is.

Verder
De kennis die ik opdoe bij OpenHR sluit goed aan bij mijn studie HRM. Ik zit in mijn 4e jaar en ben ik bezig met mijn minor. Als ik deze afrond heb ik mijn pre-master gehaald en kan ik volgend jaar starten op de universiteit.

Meer over mij
Naast mijn studie en het werken bij OpenHR ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan, aan het wandelen met mijn honden en maak ik graag reizen naar mijn familie.

 

Nu inschrijven?

Dat kan simpel via onze website op de pagina Inschrijven, maar je mag ons natuurlijk ook mailen of bellen. We helpen je graag. We nemen binnen een dag contact met je op per telefoon of mail, inventariseren je wensen met betrekking tot loopbaan, welke soorten HR vacatures, salaris, uren en regio.

Job Banner
Amsterdam
HR Manager | Amsterdam | hbo | Retail | 32-40 uur
Bekijk deze vacature
Arnhem
Medewerker P&O | Arnhem | mbo | Zorg & Welzijn | 32-36 uur
Bekijk deze vacature
HET RECRUITMENT- BUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

Wij bemiddelen al tien jaar in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent van Nederland. OpenHR werkt voor veel verschillende organisaties: groot, middelgroot, internationaal, profit en non-profit. Expertise hebben we in nagenoeg alle branches. Ons netwerk bestaat uit zo’n 30.000 HR professionals.

Inschrijven Werkgevers

HR talent - Service - Professioneel

Beste kandidaten, Service, Snelheid, Plezierig contact

Onze klanten
OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close