Merisa Smrkovic

Merisa  Smrkovic
Naam: Merisa Smrkovic
Werk telefoon: +31 26 3650 300

Beschrijving:

Rol binnen OpenHR
Binnen OpenHR ben ik werkzaam als HR Recruitment Assistant. Ik hou mij bezig met de werving voor vacatures. Zo denk ik mee over vacatureteksten op de website en schrijf ik nieuwsbrieven die onze kandidaten elke week ontvangen. Daarnaast bedenk en plaats ik berichten op LinkedIn, Twitter en Facebook.

Verder ben ik ook veel in contact met onze ingeschreven kandidaten, ik ben perfectionistisch en er dus voor dat de juiste informatie bij ons bekend is.

Verder
De kennis die ik opdoe bij OpenHR sluit goed aan bij mijn studie HRM. Ik zit in mijn 4e jaar en ben ik bezig met mijn minor. Als ik deze afrond heb ik mijn pre-master gehaald en kan ik volgend jaar starten op de universiteit.

Meer over mij
Naast mijn studie en het werken bij OpenHR ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan, aan het wandelen met mijn honden en maak ik graag reizen naar mijn familie.
Inschrijven?

Dat kan simpel via onze website , maar je mag ons natuurlijk ook mailen of bellen. We nemen binnen een dag contact met je op en inventariseren je wensen met betrekking tot je loopbaan.

REGISTER

Job Banner
HET RECRUITMENT- BUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES
  • HR Recruitment
  • HR Interim
  • HR Executives

Sinds 2008, door héél Nederland.
HR network van 30.000 HRM-ers!

HR Search LOGIN 

 

100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search | HR meetings

Onze klanten
OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close