Het recruitmentbureau voor alle HR functies.

Kitty

 

Publicatiedatum 12 juni 2020

Dit is ‘onze’ Kitty. Ze loopt al maanden, jaren hier op het terrein rond schijnt. Toen we met OpenHR middenin Corona-tijd zijn verhuisd, is Kitty gelijk op sollicitatiegesprek gekomen. Ze was de eerste bezoeker. Ongevraagd trouwens.

Elke keer weet ze een manier te vinden om binnen te komen. Een raam wat openstaat, een deur die op een kier staat en vaak ook gewoon achter één van ons achteraan naar binnen wandelen. We zijn inmiddels helemaal gewend aan het feit dat ze op schoot komt liggen of dat ze bij je voeten ligt terwijl je een serieus telefoongesprek met een HR manager aan het voeren bent.

Vasthoudend als ze is, bleef ze maar komen en wilde dolgraag bij OpenHR werken. De aanhouder wint, dus we zijn al snel begonnen met voeren. Het begon met plakjes kipfilet uit de koelkast, maar nu heeft ze haar eigen kattenvoer. En o-m-g wat heeft dat beestje steeds een honger zeg.

Uiteraard hebben we wel goed uitgezocht dat ze echt geen baasje had, en een zwerfpoes is.

Maar goed, ze zag er niet zo gezond uit. Dus hop, medicijnen gekocht tegen teken, wormen, vlooien, de hele shbam. En dat werkte! Sinds een paar weken glanst haar vacht weer, en ziet ze er stukken gezonder uit.

Inmiddels zijn we er wel achter dat Kitty niet meer weggaat, dus een bezoekje aan de dierenarts leek ons wel verstandig. Ze blijkt gezond genoeg te zijn en zij blijkt ook een hij te zijn. Verassing!

Sinds gisteren hebben we Kitty officieel geadopteerd. Hij/zij is de enige echte kantoorkat van OpenHR. Ze is apetrots dat ze hier mag werken en is regelmatig te vinden bovenop de OpenHR-auto van Jolijn.

Ik ben stiekem best trots op Kitty. Door te vragen, altijd lief te zijn en vooral vol te houden heeft ze zich in 2,5 maand ontwikkeld van zwerfpoes naar kantoorkat. Best knap.

Oh en nog iets tot slot; wij openen onze deuren steeds verder (en niet alleen voor Kitty). Door Corona hebben nog geen groot openingsfeest gegeven. Dat komt er ook niet. Maar er komt wel wat anders, veel ook. Vanaf 1 juli lanceren wij een aantal super gave, leuke, interessante dingen… wordt vervolgd!
Inschrijven Info werkgevers Info kandidaten Info Assessments Info Meetings
Medewerkers
Recruitment Marketing Assistant HRbaanDetails...
Patrick  Berden
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Contact

Utrechtseweg 310 - gebouw B18
6812 AR ARNHEM

Tel:
026 36 50 300
WhatsApp:06 28 88 10 37
E-mail:info@openhr.nl

HET RECRUITMENT- BUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

Bekijk onze corporate video en in 2 minuten weet je precies wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij bemiddelen sinds 2008 in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren én headhunten het beste HR talent van Nederland.

OpenHR werkt samen met veel verschillende organisaties: groot, middelgroot, internationaal, profit en non-profit. Expertise hebben we in nagenoeg alle branches.

Onze opdrachtgevers

100% HR

HR Recruitment
HR Interim
HR Executive Search

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close