Locatie:Waardenburg

P&O adviseur

Reacties welkom
Reacties welkom

Praktische informatie

Uren per week

:

32 - 40 uur per week

Dagen per week

:

4 - 5 dagen

Standplaats

:

Waardenburg

Reizen in functie

:

Nee

Salarisindicatie

:

Max. € 4.250 bruto per maand

Leaseauto

:

Nee

Overig

:

 • 8% vakantiegeld
 • 40 verlofdagen
 • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage
 • laptop/telefoon
 • collectieve ziektekostenverzekering
 • Organisatie

  Voor onze opdrachtgever in de retail zijn wij op zoek naar een ervaren P&O adviseur

  Functieomschrijving P&O adviseur

  Je werkt samen met een vooruitstrevende directie met ambities voor de toekomst. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de kwaliteit van (operationele) personeelstrajecten, dus je regelt alles voor de in-, door- en uitstroom van een groeiende vestiging (bijna 100 fte). Je werkt pro-actief; je kunt daarbij gebruik maken van de kennis, ervaring en systemen op de backoffice. Je volgt de regelingen en richtlijnen van de bouw-cao.

  Natuurlijk ben je in deze rol sparringpartner voor directie, lijnmanagers en collega's en werk je iedere dag samen met hen aan betere performance van afdelingen en mensen. Hierbij ondersteun je bij de implementatie van complexe projecten; je let op haalbaarheid, draagvlak en wetgeving. Je schroomt niet om uit jezelf actief de werkvloer op te gaan. Er is geen ivoren toren, maar je staat met je handen 'aan de ploeg'. Medewerkers ondersteunen bij hun werk en ze enthousiast maken, dan merk je wat er speelt op de werkvloer en zie je ook waar mensen goed in zijn. Van daaruit draag je als professional actief bij aan optimalisatie en vooruitgang.

  Praktische zaken:

  • je ondersteunt ontwikkelvraagstukken, zoals competentiemanagement en boeien/binden van personeel; je houdt evaluaties met lijnmanagement/directie en maakt gespreksverslagen en correspondentie, draagt zorg voor dossiervorming;
  • je legt mutaties schriftelijk vast en draagt ze tijdig over aan de salarisadministratie voor verwerking in de verloning (in eigen huis);
  • je regelt verzuimbegeleiding conform de Wet Poortwachter;
  • je adviseert bij individuele loopbaanontwikkeling en collectieve trajecten;
  • voor de ontwikkeling van de medewerkers regel je opleidingen en trainingen (individueel of groepsgericht);
  • je draagt bij aan specifiek HR beleid zoals bijvoorbeeld de provisieregeling, findersfee en onboardings-programma’s voor nieuwe collega’s;
  • je coördineert en bewaakt signaaldata en expiratietermijnen van contracten, waarbij onboarding een belangrijke focus in jouw dagelijks werk is.

  Kortom, jouw drive is ervoor te zorgen dat happy en vitaal personeel met plezier bijdraagt aan de doelstellingen van de organisatie.

  Functievereisten P&O adviseur

  Je bent een stevige, enthousiaste persoonlijkheid en je schakelt moeiteloos tussen operationeel en tactisch niveau; bovendien heb je voldoende strategische bagage om ook de directie te kunnen adviseren, gevraagd en ongevraagd; als je verbeterkansen ziet geef je het aan.
  Een aanpakker dus, pragmatisch, waarbij je denkt in oplossingen; je werkt graag in een commerciële omgeving in een gedreven no-nonsense organisatie. Je bent gewend aan deadlines en het “kort op de bal spelen”.

  Om deze functie tot een succes te maken beschik je over:

  • afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in HRM of een vergelijkbare studie;
  • actuele kennis huidige wet- en regelgeving (specifieke weetjes bouw-cao kunnen wij je leren)
  • ervaring in de retail
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

  Aanvullende informatie

  Je gaat werken in een zeer gedreven en professionele werkomgeving met veel ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Onze opdrachtgever is continue bezig met verbeteren, staat nooit stil. De organisatie is financieel kerngezond en dat maakt dat ze gericht investeert in haar mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden.

  in

  Waardenburg

  Werkgever

  Anoniem

  Contactpersoon

  Karen Duis

  Deel deze vacature
  Job alert
  Meer details
  Match criteria
  Medewerkers

  FUNCTIE
  Senior Recruitment Consultant

  Details...
  Karen Duis
  E-mail: karen@openhr.nl
  Werk telefoon: +31 26 3650 300
  Relevante vacatures
  in Wijchen
  in Nijmegen
  HR talent - Service - Professioneel

  Beste kandidaten, Service, Snelheid, Plezierig contact

  OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.