Locatie:De Meern (bij Utrecht)

Senior Recruiter

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

Albron nodigt je elke dag uit om samen een stap vooruit te zetten. We zeggen ‘Kom verder.’ tegen onze opdrachtgevers, door met eten, drinken en gastvrijheid hun verhaal te vertellen. We zeggen ‘Kom verder.’ tegen hun gasten, die we een warm welkom geven. Tegen onze medewerkers, om ze te laten groeien in hun vak en tegen leveranciers om met ons te werken aan de foodconcepten die we bedenken, bouwen en beheren.

Met ‘Kom verder.’ nodigen we uit en dagen we uit. Het is ons gezamenlijke startpunt voor waardevolle momenten. Momenten met een groot gevoel voor gastvrijheid, brede betrokkenheid, vertrouwen in hechte samenwerking en de durf om dingen anders te doen. Binnen foodconcepten die opdrachtgevers meerwaarde en financieel voordeel geven, gasten een bijzondere beleving, medewerkers een prettige werkgever en leveranciers een sterke partner én dat elke dag weer.

Functieomschrijving Senior Recruiter

Laten we je vast voorbereiden: Bij ons ligt een uitdagende klus op je te wachten!

Anja: “Snel kunnen schakelen en juiste prioriteiten stellen is in deze functie het allerbelangrijkst. De dag waarop je je handen vol hebt aan het live zetten van een wervingscampagne, wordt ook gewoon gevuld met screenen van kandidaten en het team helpen bij het managen van verwachtingen van je stakeholders omdat hun vacatures spoed hebben. Je begeeft je echt in een dynamische omgeving waarin je energie krijgt van meewerken maar ook van het coördineren van het team en managen van projecten..’

Jouw recept

 • Je bent verantwoordelijk voor de afdeling Recruitment en je coacht het team om Recruitment naar een hoger niveau te tillen.
 • Succesvol invullen van alle operationele vacatures (denk aan screenen van sollicitaties, maken van eerste match, kandidaten (telefonisch) spreken en gesprekken inplannen).
 • Managen van en zowel je interne (collega’s) als externe stakeholders (denk hierbij aan communicatie met collega’s aan partners voor W&S, arbeidsmarktcommunicatie, en het ATS systeem)
 • Uitdragen van en invulling geven aan arbeidsmarkt beleid en -campagnes.
 • De boer op om samenwerkingen met scholen uit te breiden en kandidaten en studenten live te ontmoeten bij wervingsevenementen.
 • Verantwoordelijk voor het totale recruitmentproces en je bent in staat dit verder te optimaliseren en standaardiseren.
 • Je pakt nieuwe (recruitment) projecten op, zoals het implementeren van een nieuw recruitmentsysteem.

Anja: “Ik krijg een kick als ik met collega’s aan het brainstormen ben over een nieuwe wervingscampagne die hard nodig is, met maar liefst 1000 vacatures per jaar! Daarnaast ben ik echt trots wanneer ik zie hoe we mooie successen boeken als team.”

Je werkplek
Vanuit het hoofdkantoor in De Meern (nabij Utrecht) ben je verantwoordelijk voor complete recruitmentproces met als doel het succesvol aantrekken van gedreven medewerkers. Samen met een klein én leuk team van gedreven Recruiters, zorgen jullie ervoor dat alle operationele vacatures binnen Albron snel zijn vervuld.

Functievereisten Senior Recruiter

Jouw ingrediënten

 • Een afgeronde HBO - opleiding
 • Ruime ervaring met recruitment en ATS systemen.
 • Ervaring in het coachen van medewerkers.
 • Stressbestendig en flexibel
 • Je hebt (aantoonbare) ervaring met online arbeidsmarktcommunicatie
 • Communicatief vaardig en in staat mensen te verbinden. Jij bent een relatiebeheerder die de verschillende belangen van stakeholders borgt.
 • Je bent 32 of 40 uur per week beschikbaar
 • Affiniteit met het horeca vak

Praktische informatie

Uren per week

:

32 -40 uur per week

Dagen per week

:

4 - 5 dagen

Standplaats

:

De Meern (bij Utrecht)

Reizen in functie

:

Ja

Leaseauto

:

Nee

Dienstverband

:

Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Secundaire avw

:

25 vakantiedagen, 13 ADV dagen

Overig

:

n.v.t.

in

De Meern (bij Utrecht)

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Anneloes Jansen

Deel deze vacature
Job alert
Meer details
Match criteria
Medewerkers
FUNCTIE
HR Recruitment Consultant Details...
Anneloes Jansen
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Mobiele functie - midden Nederland
in Nijmegen
HR talent - Service - Professioneel

Beste kandidaten, Service, Snelheid, Plezierig contact

OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close