Locatie:Achterhoek

Senior Adviseur Leren en Ontwikkelen

Nieuw
Nieuw

Organisatie

Onze opdrachtgever is vertrouwelijk.

Functieomschrijving Senior Adviseur Leren en Ontwikkelen

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever in de zorg zijn wij op zoek naar een Senior Adviseur Leren & Ontwikkelen. In deze rol werk jij samen met een team van autonome HRD professionals en geef je functioneel leiding. Samen met dit team ga je aan de slag om het leren en ontwikkelen te faciliteren binnen de organisatie en in de regio. Je analyseert leervragen, ontwerpt en ontwikkelt leertrajecten en adviseert gevraagd en ongevraagd aan zelfstandige teams, klantlijnen en organisatie. Tevens draag jij bij aan innovatieve projecten binnen de organisatie en in de regio.

Je draagt zorg voor een continue verbinding met de visie en strategie van onze opdrachtgever en de dienstverlening van L&O. Op strategisch niveau adviseer je en zet je lijnen uit en zorg je, samen met collega’s, voor de vertaling van deze strategie naar leerinterventies en adviezen. Je verbindt de werkzaamheden van het L&O team en stimuleert hun eigenaarschap. Hierdoor ben jij zowel binnen en buiten de organisatie het aanspreekpunt op het gebied van strategische vraagstukken voor L&O.

Functievereisten Senior Adviseur Leren en Ontwikkelen

Wie ben jij?

Binnen een team, waar collega’s een klankbord en sparringpartner zijn voor elkaar, zoeken we een betrokken collega die daadkrachtig, flexibel en innovatief is. Door een mix van pragmatisme, organisatiesensitiviteit en analytisch vermogen lever jij toegevoegde waarde aan het team en de organisatie. Prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken scheiden en continu verbinding zoeken zijn hierin van groot belang. Vanuit een servicegerichte basishouding leg jij de regie bij de zelfstandige teams en professionals. Verder laat jij je graag uitdagen door complexe vraagstukken en beweeg jij mee in de dynamiek van de organisatie die continu in beweging is. Je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden, rollen en projecten. Je hebt aandacht voor zowel proces als product en kan het geheel goed overzien.

Om aan de slag je kunnen als Senior Adviseur Leren & Ontwikkelen vragen wij:

  • een WO opleiding afgerond op het gebied van opleidingskunde of onderwijskunde;
  • relevante ervaring in een senior advies rol op het gebied van leren & ontwikkelen, ervaring bij en zorgorganisatie is een pré;
  • ervaring met het managen van een team van autonome professionals die zelfstandig werken;
  • goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden voor het adviseren van teams en management en het opstellen van adviezen en (beleids)voorstellen voor de organisatie en regio;
  • je hebt een uitgebreid netwerk als HRD professional en je weet waar je welke expertise in je netwerk kunt halen.

Bij indiensttreding kan je een verklaring van goed gedrag overleggen.

Praktische informatie

Uren per week

:

32 – 36 uur per week

Salaris

:

EUR 3088 tot EUR 4583 + eindejaarsuitkering

Standplaats

:

Achterhoek

Reizen in functie

:

Ja, incidenteel

Overig

:

n.v.t.

in

Achterhoek

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Renate van der Steen

Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
Medewerkers
FUNCTIE
Senior HR Recruitment Consultant Details...
Renate van der  Steen
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Omgeving Amersfoort
HR talent - Service - Professioneel

Beste kandidaten, Service, Snelheid, Plezierig contact

OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close