Locatie:Achterhoek

Senior Adviseur Leren en Ontwikkelen

Nieuw profiel
Nieuw profiel

Organisatie

Onze opdrachtgever is vertrouwelijk.

Functieomschrijving Senior Adviseur Leren en Ontwikkelen

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever in de zorg zijn wij op zoek naar een Senior Adviseur Leren & Ontwikkelen.

We zijn op zoek naar jou als:

  • Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten
  • Je als specialist uitblinkt in het HRD vak
  • Je de rol van adviseur volledig beheerst en geen enkele uitdaging uit de weg gaat
  • Je ook nog eens op zoek bent naar een organisatie die continu in beweging en innovatief is

In deze rol werk je samen met de verschillende stakeholders, op een enthousiasmerende wijze aan het doorontwikkelen van een brede visie op leren en ontwikkelen, meer specifiek voor (aankomende) leiders en leiderschap. Hierbij houd je uiteraard rekening met de strategische doelstellingen, de operationele uitdagingen en de individuele belangen. Je bent in staat om dit op een duidelijke en constructieve wijze aan te gaan en uit te dragen. Je focus zal vooral liggen op het terrein van management development en talent development. In 2019 zijn de eerste stappen gezet voor het opzetten van een academie gericht op het ontwikkelen van leiderschapsprogramma’s. Een belangrijke organisatieontwikkeling en dus voor jou om de gewenste cultuurverandering, de ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap en het verder uitbouwen van een professionele werkcultuur vorm te gaan geven.

Als Senior Adviseur Leren & Ontwikkelen (L&O) werk jij samen met een team van zes autonome HRD professionals waaraan je functioneel leiding geeft. Je brengt collega’s en daarmee het team naar een hoger niveau door hun talenten in te zetten om bij te dragen aan de strategische doelen. Samen met dit team ga je aan de slag om het leren en ontwikkelen binnen onze opdrachtgever en in de regio te faciliteren.

Functievereisten Senior Adviseur Leren en Ontwikkelen

Wie ben jij?

Je wordt gezien als een gewaardeerd adviseur en sparring partner op alle niveaus in de organisatie; vanwege je denk- en daadkracht, persoonlijkheid en vakmanschap. Vanuit een strategische, innovatieve en menselijke kijk ontwerp, implementeer en voer je deels ook operationeel de juiste HRD processen en interventies uit.

Vanuit jouw rol schakel je probleemloos tussen vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je bent analytisch sterk, hebt altijd de grote doelstellingen in het oog, maar vindt het ook leuk om met je voeten in de modder te staan. Je hebt aantoonbare ervaring met de opbouw van management development binnen een meer complexe omgeving. Je bent een uitstekende communicator en weet belangen op de verschillende niveaus met elkaar te verbinden. Je hebt een duidelijke visie op hoe je het leerklimaat in een organisatie kunt versterken.

Wij vragen:

  • een wo opleiding afgerond op het gebied van opleidingskunde, onderwijskunde of HRM of relevante ervaring in een senior adviesrol bijvoorbeeld op het gebied van HRM of P&O
  • ervaring met het managen van een team van autonome professionals die zelfstandig werken
  • goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden om (beleids) voorstellen helder en duidelijk over te brengen aan diverse stakeholders op verschillende niveaus

Bij indiensttreding kan je een verklaring van goed gedrag (VOG) overleggen.

Praktische informatie

Uren per week

:

32 – 36 uur per week

Salaris

:

EUR 3088 tot EUR 4583 o.b.v. 36 uur + eindejaarsuitkering

Standplaats

:

Achterhoek

Reizen in functie

:

Ja, incidenteel

Overig

:

n.v.t.

in

Achterhoek

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Renate van der Steen

Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
Medewerkers
FUNCTIE
Senior HR Recruitment Consultant Details...
Renate van der  Steen
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Regio Zuid-Oost/Zuid
in Utrecht
HR talent - Service - Professioneel

Beste kandidaten, Service, Snelheid, Plezierig contact

OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close