Locatie:Nijmegen

HR adviseur

Procedure loopt, reageren niet mogelijk
Procedure loopt, reageren niet mogelijk

Organisatie

Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Wij willen tot de absolute top behoren, nationaal en internationaal. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Kortom, we willen een significant impact on healthcare hebben: samen met én voor de patiënt onderscheidend zijn.

Om onze missie te realiseren, zoeken wij collega’s die deze uitdaging met ons aan willen gaan. Medewerkers die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen en ‘net dat stukje meer’ te bieden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je de verantwoordelijkheid om samen de verandering waar te maken. Voor de beste zorg voor de patiënt en de toekomst van de gezondheidszorg.

De totale HR afdeling bestaat uit ongeveer 175 HRM'ers. Team HR advies bestaat uit 24 specialisten. De HR adviseurs werken vanuit inhoudelijke expertise en persoonlijkheid vol enthousiasme als adviseur, sparringpartner en regisseur voor alle afdelingen en directies binnen het Radboudumc. Centraal staat het continu verbeteren, stimuleren en faciliteren van collega’s en teams.

Afdeling HR streeft naar een ijzersterke bezetting voor het Radboudumc. Excelleren in patiëntenzorg, onderwijs en in onderzoek bereikt het Radboudumc alleen met kundige, betrokken en gedreven medewerkers.

HR bestaat uit de volgende organisatieonderdelen:

 • Arbeid- en organisatiebeleid
 • Leiderschap & Organisatieontwikkeling
 • Leren, Ontwikkelen & Mobiliteit
 • HR Advies
 • HR Services
 • Arbo- en milieudienst (AMD)

Functieomschrijving HR adviseur

Als HR Adviseur draag je vanuit je inhoudelijke expertise en persoonlijkheid concreet bij aan het bereiken van afdelingsdoelen en het realiseren van de missie en visie van het Radboudumc op het gebied van HR.

Je bent strategisch partner en regisseur voor één of meer afdelingen en directies. Daarbij zit je als (sparring)partner van het management heel dicht op de dagelijkse operatie, maar adviseer en ondersteun je de organisatie vooral op tactisch en strategisch niveau. Je bent verantwoordelijk voor belangrijke thema’s als duurzame inzetbaarheid, persoonlijk leiderschap, organisatieverandering en strategische personeelsplanning. Je daagt leidinggevenden uit om HR-vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en adviseert en coacht hen bij het kiezen van de beste oplossingsrichting. En om oplossingen daadwerkelijk te realiseren, leg je als regisseur daar waar nodig de verbinding tussen verschillende disciplines binnen het Radboudumc of met ons externe netwerk.

Je pakt de regie en neemt initiatief bij de uitvoering van plannen en ideeën. Daarin zoek je collega’s binnen en buiten HR actief op om zo gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. En je motiveert en enthousiasmeert hen in de samenwerking. Bovendien heb je in je functie een belangrijke rol in het signaleren en bespreekbaar maken van delicate situaties. Je durft deze aan te kaarten en je neemt hierop de vereiste actie. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en verdere professionalisering van de afdeling HR.

Daarnaast ben je je bewust van en draag je actief bij aan het gedachtegoed van Radboudumc fit for he future. Je bent een belangrijke speler in het verder vormgeven en inrichten van het nieuwe besturingsmodel en geeft ook betekenis aan de consequenties voor samenwerking binnen het team van HR-advies.

Functievereisten HR adviseur

Je bent een integere en in analytisch opzicht messcherpe expert op het gebied van HR. Door jouw persoonlijkheid en vaardigheden blink je uit als adviseur, sparringpartner en regisseur binnen je werkveld, zowel voor de afdelingen waar je voor werkt, als ook t.a.v. het nieuwe organisatiemodel én ook t.a.v. de consequenties voor ons als team van HR-adviseurs. Zo ben je als geen ander in staat mensen te verbinden, je inzichten met anderen te delen en in een samenwerking met heel diverse betrokkenen snel tot de beste resultaten te komen. Daarin zorg je van nature voor draagvlak voor jouw plannen en weet je anderen hierin mee te krijgen. Je bent creatief in het vinden van de juiste wegen in een complexe organisatie, om je plannen te realiseren. Je staat stevig in je schoenen, neemt graag initiatief en laat je niet snel van de wijs brengen. Ook niet als het om delicate kwesties gaat. Bovendien begrijp je de behoefte van de operatie en ken je de issues. Omdat je heel dicht op de dagelijkse operatie zit en tegelijkertijd overstijgend kunt denken, weet je precies welke actie je moet nemen om op het terrein van HR, samen met het management, de organisatie continu verder te optimaliseren.

Verder:

 • Heb je een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau afgerond. Het liefst op het gebied van Human Resources en/of Bedrijfskunde.
 • Heb je minimaal tien jaar werkervaring. Het liefst als HR Adviseur en/of leidinggevende met een HR achtergrond in een complexe organisatie.
 • Heb je kennis van en een duidelijke visie op belangrijke HR thema’s, zoals duurzame inzetbaarheid, persoonlijk leiderschap, organisatieverandering en strategische personeelsplanning.
 • Heb je ervaring met en een aantoonbaar trackrecord in het coachen en (door)ontwikkelen van leidinggevenden.

Tot slot herken je jezelf in onze kernwaarden: betrokken zijn, excelleren en samenwerken.

Praktische informatie

 • Salaris: conform Cao universitair medisch centra, schaal 11, max EUR 5.383 o.b.v. 36 uur per week
 • Uren: 24 tot 28 uur per week
 • Contract: jaarcontract met optie op verlenging
 • Standplaats: Nijmegen

OpenHR ondersteunt Radboudumc exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs wordt gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Nijmegen

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Mark Hoenselaar

Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • WO
 • HBO
 • Zorg & Welzijn
 • >10 jaar
Uren
 • 24 uur
 • 28 uur
 • 65.000 - 90.000
Medewerkers

FUNCTIE
Director | Consultant HR executive search

Details...
Mark Hoenselaar
E-mail: mark@openhr.nl
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Nederland
in Nijmegen
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close