Het recruitmentbureau voor alle HR functies.
Locatie:Schoorl

Teamleider HR

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1.400 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1.200 cliënten van alle leeftijden. De Raphaëlstichting werkt vanuit een antroposofisch geïnspireerde zorgvisie waarin de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker voorop staat. Binnen een intensief gemeenschapsleven is er veel aandacht voor kunst en cultuur. Het centraal bureau is gevestigd in Schoorl.

Functieomschrijving Teamleider HR

Houd jij van afwisseling tussen het aansturen van een team, het leiden van (grote) projecten en het uitvoeren van een strategische HR business partner rol? Ben jij een echte bouwer die met een moderne HR-visie richting gaat geven aan een team in opbouw? En doe je dat ook nog eens graag in een maatschappelijk betrokken omgeving? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wat ga je doen?

Deze functie bestaat uit 3 belangrijke rollen. Allereerst leid je het HR team. Dit team bestaat uit 3 HR business partners, 4 HR adviseurs (waarvan 1 een verzuimspecialist rol heeft) en 2 recruiters en staat aan het begin van een verandering. De HR business partner rol wordt verstevigd, de HR adviseur functie is nieuw en wordt deels door collega’s ingevuld die doorgroeien en de recruiters worden op dit moment geworven om straks de inhuur te vervangen. Het team heeft in enige mate ervaring met zelforganisatie maar wil graag een leider die hen helpt hen scherp te houden in hun prioritering en ontwikkeling.

Daarnaast zal je ook zelf een stevige HR business partner rol uitvoeren waarbij je HR vertegenwoordigt in het MT en de Centrale OR van de Raphaëlstichting en een klein aandachtsgebied krijgt waarin je locatiemanagement adviseert bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het HR- en organisatiebeleid op strategisch en tactisch niveau. En daarnaast behoud je overzicht over alle HR-, organisatie- en cultuurveranderingsprojecten en leid en realiseer je eventueel een groot of complex project.

Jouw leidinggevende is 1 van de 2 bestuurders van de Raphaëlstichting; een verbindend leider met een gezonde en inspirerende ambitie.

Een zeer afwisselende en uitdagende baan dus!

Functievereisten Teamleider HR

Wij vragen:

 • Een collega met een afgeronde hbo-opleiding richting HR (of een soortgelijke opleiding) aangevuld met meerdere jaren werkervaring en kennis van organisatie- en verandermanagement op post-HBO niveau.
 • Een beschikbaarheid van 32 - 36 uur per week.
 • Aantoonbare ervaring in het leiden van een team waarbij je een faciliterende en gedeelde leiderschapsstijl hanteert.
 • Aantoonbare ervaring met het leiden en realiseren van grote projecten en bij voorkeur programma’s. Ervaring met de Agile methode is gewenst.
 • Een moderne visie op het HR vak, veranderkunde en leiderschap die je concretiseert, uitdraagt en anderen in meeneemt.
 • Innovatiekracht, eigenaarschap, doelgerichtheid waarbij je in verbinding bent om veranderingen te bewerkstelligen.
 • Data analyseer je zeer regelmatig en op basis van de data onderneem je actie en neem je besluiten.

Praktische informatie

Jouw standplaats zal het Centraal bureau in Schoorl worden, maar om de contacten met je aandachtsgebied en de organisatie als geheel goed te onderhouden ben je ook regelmatig op locatie te vinden. Je bevindt je te midden van de zorg die wij bieden aan onze cliënten, en daar draag jij indirect een belangrijk steentje aan bij!


Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

What's in it for you?

Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 65. Dat betekent dat je een salaris tussen de €3.823 en €5.727 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur). Je krijgt mogelijkheid om hybride te werken vanuit huis, op ons Centraal Bureau en onze locaties die gelegen zijn op hele mooie plekken. Jij hebt tevens de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen. Een goed pensioen regelen wij via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, je ontvangt tevens 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering. Ook stellen wij een laptop en telefoon beschikbaar om ook thuis jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren.

En tot slot; een afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid, uitdaging en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een enthousiast team!

OpenHR ondersteunt de Raphaëlstchting exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs wordt gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Schoorl

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Yvette Taverne

Teamleider HR
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • WO
 • HBO
 • Zorg & Welzijn
 • > 5 jaar
Uren
 • 32 uur
 • 36 uur
 • 35.000 - 50.000
 • 50.000 - 65.000
 • 65.000 - 90.000
Medewerkers

Senior HR Recruitment Consultant

Details...
Yvette Taverne
Werk telefoon: +31 26 3650 300
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close