Het recruitmentbureau voor alle HR functies.
Het recruitmentbureau voor alle HR functies.
Locatie:Deventer

Teamlead HR Shared Service Center

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

Wij zijn Topicus

Hét IT-bedrijf met invloed op de levens van (bijna) alle Nederlanders. Het maakt bij ons niet uit welke functie (bijvoorbeeld developer, analist of tester) je vervult of in welk team je zit, want we zijn bij Topicus samen met ruim 1000 collega’s verantwoordelijk voor dezelfde missie: wij willen dat jij - als gebruiker van diensten van onder andere finance, sociaal domein, zorg en onderwijs – recht hebt op een volledig inzicht en overzicht in jouw situatie. Topicanen zien dat je met IT écht het verschil kunt maken. Dit doen we met innovatieve software.

Functieomschrijving Teamlead HR Shared Service Center

Met ons HR Shared Service Center verzorgen we iedere dag de HR- & salarisadministratie voor onze divisies! Hierdoor worden zij ontzorgd bij alle HR processen en voorzien van belangrijke data.

Word jij enthousiast van het optimaliseren van HR processen, heb jij een passie voor projectmanagement en werk je graag in een dynamische omgeving? Dan zoeken wij jou!

Jouw werkzaamheden als Teamlead HRSSC:

Als teamlead ga je bij Topicus Core aan de slag om leiding te geven aan ons HR Shared Service Center.

Met Deventer als uitvalsbasis leid je een gedreven en enthousiast team van vijf professionals (drie medewerkers HR Shared Service Center, één salarisadministrateur en één functioneel beheerder AFAS). Zij verzorgen als team alle administratieve (digitale) werkzaamheden op het gebied van in-, door- en uitstroom. Ook draaien zij hun hand niet om voor de verloning van de bijna 1000 Topicanen binnen verschillende BV’s. Als lead geef je richting aan de verdere optimalisering en digitalisering van deze processen en voer je de regie om samen met het team de beste dienstverlening te leveren. Hierbij streef je naar ‘service excellence’, waarbij ‘laagdrempelig en persoonlijk’ belangrijke uitgangspunten vormen.

Daarnaast is het HR Shared Service Centre verantwoordelijk voor impactvolle projecten. Denk hierbij aan het ontwikkelen van nieuwe AFAS functionaliteiten, de integratie van administraties bij fusie & overnames en projecten rondom nieuwe (pensioen) wet – en regelgeving. Maar bovenal wordt het belang van HR data steeds groter. Wij zijn goed op weg, maar zijn overtuigd dat hier nog mooie kansen liggen. Jij weet als geen ander leiding te geven aan het beheren en opleveren van veilige en betrouwbare HR data, met als resultaat relevante management- en sturingsinformatie.

Met jouw uitstekende projectmanagement skills zorg je ervoor dat alle (data) processen en projecten goed en tijdig uitgevoerd worden. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor de roadmap, planningen en resources. Als echte teamplayer werk je constructief samen met collega’s binnen onze Core afdeling, zoals Accounting & Control, Governance & Security en Functioneel beheer. Door jouw goede dosis coachende skills weet jij als geen ander daarin het team mee te krijgen en te enthousiasmeren om mooie resultaten te boeken voor onze divisies.

Je komt in een bevlogen HR-team van 18 collega's terecht. Bestaande uit HR Business Partners en HR-collega's die zich enthousiast inzetten voor leren & ontwikkelen, recruitment en arbo & verzuim.

Functievereisten Teamlead HR Shared Service Center

Als je gedreven bent om iedere dag verder te groeien ben je bij Topicus uitstekend op je plek. Maar natuurlijk is ambitie niet de enige succesfactor. We zoeken een kandidaat die klaar is om een Team Lead rol in te vullen. Wij vinden dan ook een aantal punten erg belangrijk:

 • Voor ons is het belangrijk dat je een aantal jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie meebrengt.
 • Je hebt gedegen kennis en ervaring met project- en procesmanagement en data reporting.
 • Je hebt een open en toegankelijke houding. Jouw stijl van leidinggeven sluit goed aan bij zelfstandige professionals die graag verantwoordelijkheid willen dragen, van meerwaarde willen zijn en zich willen blijven ontwikkelen.
 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond en bent voor minimaal 32 uur in de week beschikbaar.
 • Je hebt accurate kennis van wet- en regelgeving.

Praktische informatie

Standplaast: Deventer
Uren: 32 - 40

Aanvullende informatie

OpenHR ondersteunt Topicus exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Deventer

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Renate van der Steen

Teamlead HR Shared Service Center
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • WO
 • HBO
 • IT & ICT
 • 5-10 jaar
Uren
 • 32 uur
 • 36 uur
 • 40 uur
Medewerkers
Senior HR Recruitment Consultant Details...
Renate van der Steen
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Den Haag en/of Amsterdam
in Bergen op Zoom
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close