Het recruitmentbureau voor alle HR functies.
Locatie:Arnhem

Recruitment & Marketing stage

Interne vacature
Interne vacature

Organisatie

OpenHR & HRbaan

Kom jij je Recruitment & Marketing stage bij ons lopen?

Vanaf september hebben wij een plek voor een Recruitment & Marketing stagiair(e) bij OpenHR en HRbaan.

OpenHR is hét recruitmentbureau voor alle HR functies. Wij hebben een groot netwerk van HR adviseurs, HR business partners, HR managers, HR directeuren, HR medewerkers én HR specialisten. Met veel van hen hebben wij al jaren een relatie opgebouwd. Via OpenHR bereiken bedrijven de latent én actief beschikbare HR doelgroep. Wij weten exact wie er toe is aan een volgende stap en wie beschikbaar is op de markt. Onze consultants hebben jarenlange ervaring in recruitment en hebben een relevante HR achtergrond. Wij staan voor snelheid, kwaliteit en 100% HR.

OpenHR werkt samen met veel verschillende organisaties: groot, middelgroot, internationaal, profit en non-profit. Expertise hebben we in nagenoeg alle branches.

HRbaan is de nr. 1 HR jobsite van Nederland.
Wij geloven in betaalbare HR job marketing voor elke organisatie met een HR afdeling. Via HRbaan bereiken werkgevers een doelgroep van 30.000 HRM’ers. Dit levert gegarandeerd hoge aantallen views van goed gekwalificeerde sollicitanten op voor hun HR jobs. Wij hebben kennis van de HR markt. Je komt in een team terecht van gespecialiseerde recruitment adviseurs, met een grondige kennis van zowel HR als de HR arbeidsmarkt. Wij analyseren continu data en doen veelvuldig onderzoek naar de HR doelgroep.

Bij OpenHR & HRbaan kan en mag je jezelf zijn. Als student krijg je de ruimte om écht te leren, ons team neemt je daar graag in mee en samen werken we naar een mooi resultaat.

Functieomschrijving Recruitment & Marketing stage

Ben jij op zoek naar leerzame stageplek, waarin jij je creativiteit kwijt kan en wil jij onderdeel uit maken van een energiek team? Dan ben jij misschien wel onze toekomstige Recruitment & Marketing Stagiair(e)!

Je loopt bij ons stage in de functie van Recruitment & Marketing Assistant. Als Recruitment & Marketing stagiair(e) maak je onderdeel uit van een gedreven team en niet één, maar twee, prachtige bedrijven. HRbaan én OpenHR.

Samen met je collega's bedenk je pakkende content voor op onze socials, in onze newsletter, op onze websites en in onze apps. Uiteraard met een nieuwswaarde gericht op de HR doelgroep. Je gaat er voor zorgen dat het aantal nieuwe unieke bezoekers op onze website groeit en dat nieuwe kandidaten zich inschrijven bij OpenHR. Je gaat actief bedrijven benaderen voor het plaatsten van vacatures op HRbaan en je helpt met het uitschrijven van het beleid/ richtlijnen m.b.t. marketing/ social media. Je zorgt dat alles op de site soepel verloopt, netjes staat en up to date blijft.

In de dagelijkse praktijk bestaan je werkzaamheden uit:

 • Het onderhouden van onze jobboard (HRbaan) en je zorgt ervoor dat alle nieuwe jobs binnen een uur online komen te staan. Je bent actief bezig met Sales en haalt nieuwe klanten binnen met advertenties voor HRbaan. Je zorgt ervoor dat onze websites en social media altijd up te date is. Je schrijft content voor onze newsletters, website, instagram en linkedin profielen.
 • Je leert hoe je social media inzet bij werving en selectie en helpt met het bedenken van leuke acties.
 • Je schrijft of herschrijft vacatureteksten.
 • Projectmatige werkzaamheden. Er is een Marketing & Sales businessplan geschreven voor OpenHR en HRbaan. Hier zijn acties uitgekomen die de komende maanden uitgewerkt moeten gaan worden. Jij kan hieraan bijdragen.
 • Beantwoorden telefoon.
 • Algemene werkzaamheden.

Functievereisten Recruitment & Marketing stage

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Je bent communicatief sterk en makkelijk in omgang.
 • Je volgt een hbo opleiding in de richting van marketing/sales.
 • Je hebt affiniteit met social media, online marketing en communicatie en sales.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je houdt van succes en succesvol zijn. Je bent gedreven, enthousiast en gericht op resultaat.
 • Ook belangrijk, je bent nauwkeurig.

Het is voor iedereen fijn als je niet zoveel hoeft te reizen, dus je woont in de omgeving Arnhem/Nijmegen. Wij bemiddelen in HRM'ers en daar halen we elke dag weer energie uit. Jij hebt dus van nature interesse in de mens en organisaties. We werken met een hoogopgeleide doelgroep. Je leert professioneel te werk te gaan en bent elke seconde van de werkdag scherp.

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

Jouw werkzaamheden doe je onder begeleiding van onze Teamlead Recruitment, Jolijn.

We bieden jou om ná de stage aan te blijven als Marketing & Sales Assistant, dat is een functie voor ongeveer 2 dagen per week naast je studie.

Je hebt dit allemaal doorgelezen en bent hé-le-maal enthousiast, je weet het zeker, ik wil bij OpenHR / HRbaan stage lopen. Leuk!

Laat het Jolijn weten via jolijn@openhr.nl of bel gewoon even naar +3126 365 03 05.

PS wij hebben een mooie stage-vergoeding!

in

Arnhem

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Jolijn Burgmeijer

Recruitment & Marketing stage
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • HBO
 • Marketing
 • Starter
Uren
 • 32 uur
 • 28 uur
 • 24 uur
 • < 24 uur
Medewerkers

Teamlead Recruitment

Details...
Jolijn Burgmeijer
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Hoevelaken
in Arnhem
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close