Locatie:Lelystad

Interim HR Business Partner

Procedure loopt, reageren niet mogelijk
Procedure loopt, reageren niet mogelijk

Organisatie

Vanwege de doorontwikkeling van de organisatie is Provincie Flevoland op zoek naar een interim HR Businesspartner die samen met het team de HRM visie realiseert.

Als HR Businesspartner maak je deel uit van het HR team binnen de nieuwe afdeling Concernzaken. Binnen deze afdeling zijn taken ondergebracht die voor de gehele organisatie generiek van toepassing zijn. De afdeling Concernzaken bestaat uit de eenheden Communicatie, Facilitair, Financiën, HRM, Informatievoorziening en Juridische Zaken & Inkoop en de Concernstaf en is gestart vanaf 1 januari jl.

Als eenheid zijn wij ook volop in ontwikkeling en hebben we een meerjarenplan ontwikkeld. Als Businesspartner ondersteun je de organisatie en het management in het behalen van hun doelstellingen in de ontwikkeling van de Provincie Flevoland. Je werkt direct samen met de andere HR Businesspartners, Recruitment Adviseur en HR-ondersteuners. Ook schakel je veel met andere collega’s binnen en buiten het team.

Provincie Flevoland richt zich meer en meer op het werken vanuit de opgaven die voor hen liggen waarin ze integraal denken, concerngericht werken en een lerende organisatie willen zijn.

Functieomschrijving Interim HR Business Partner

Jij weet als geen ander hoe je vanuit HR het management en de directie optimaal kunt faciliteren om de organisatiedoelen te realiseren. Als HR Businesspartner adviseer jij de afdelingen en het concern op het gebied van de vertaling van de organisatiedoelstellingen naar resultaatopdrachten, strategische personeelsplanning (SPP), talentmanagement en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Je bent sparringpartner van het management m.b.t. het analyseren van toekomstige ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie en weet deze te vertalen naar concrete adviezen op bovenstaande thema’s.
Daarnaast werk je aan de visievorming, uitvoering en borging van de thema’s uit de strategische HRM-visie:

 • Strategische personeelsplanning
 • Binden en boeien (belonen en duurzame inzetbaarheid)
 • Ontwikkeling (opleiden, MD en talentmanagement)
 • Mobiliteit (in-, door- en uitstroom)
 • Vitaliteit

Er blijft natuurlijk ruimte om je eigen draai te geven aan de functie.

Functievereisten Interim HR Business Partner

Jij zoekt een organisatie die in beweging is met de daarbij horende vrijheden en mate van flexibiliteit. Jij leert graag de verschillende afdelingen kennen en je hebt focus op de (middel)lange termijn. Je bent in staat data gedreven te werken, relevante cijfers te interpreteren en toe te toelichten. Je toont initiatief, ondernemerschap, eigenaarschap en je bent in staat vooruit te kijken en toekomstgericht te handelen. Bij veranderingen ben je in staat om het einddoel en de weg daarheen aan alle betrokkenen duidelijk te schetsen. Daarnaast voldoe je aan onderstaande profiel:

 • Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding in de richting HRM of een direct vergelijkbare opleiding:
 • Je hebt ruime ervaring in een rol als HR Business Partner van het management (bij voorkeur binnen een (semi)publieke organisatie en/of soortgelijke organisatie);
 • Je werkt data gedreven, toekomstgericht en je toont ondernemerschap.

Praktische informatie

Uren per week

:

36 uur per week

Dagen per week

:

5 dagen

Standplaats

:

Lelystad

Contract

:

ZZP of je hebt een inschrijving bij de kvk

Duur opdracht

:

Een jaar, start per 1 juni 2021 t/m 1 juli 2022

Zorg dat je zo snel mogelijk solliciteert en in ieder geval voor 6 mei! Wij stellen de best passende interim kandidaten voor en kijken daarbij naar de combinatie van werkervaring en uurtarief.
In de week van 10 mei stellen wij kandidaten voor bij de Provincie Flevoland, gesprekken zullen in de week van 17 mei plaatsvinden.

in

Lelystad

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Jolijn Burgmeijer

Interim HR Business Partner
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • HBO
 • WO
 • Overheid
 • Non Profit
 • 5-10 jaar
 • >10 jaar
Uren
 • 36 uur
Medewerkers
FUNCTIE
HR Recruitment ConsultantDetails...
Jolijn Burgmeijer
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close