Het recruitmentbureau voor alle HR functies.
Locatie:Bussum

Interim HR Business Partner

Interim
Interim

Organisatie

Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 200 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Functieomschrijving Interim HR Business Partner

Vind jij het leuk om als interim HR Business Partner een bijdrage te leveren aan de bewaking van de identiteit en cultuur? En krijg je energie van het vertalen van de strategische koers in praktisch operationeel handelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als interim HR Business Partner adviseer en ondersteun je de zorgteams en managers zorg, hospitality, bedrijfsvoering en bestuur. Je bent in je functie verantwoordelijk voor:

  • Het bewaken, uitvoeren en implementeren van het personeels- en organisatiebeleid en het adviseren bij het instroom, doorstroom- en uitstroomproces in teams.
  • Het meedenken met het ontwikkelen van het personeels- en organisatiebeleid en het coördineren van projecten.
  • Signaleren en actief meedenken over ontwikkelingen binnen het HR vakgebied en de integrale benadering hiervan binnen onze organisatie, maar daarnaast ben je ook operationeel actief bezig.
  • Het vervullen van de rol van interne casemanager op het gebied van verzuim.
  • Het adviseren ten aanzien van opleidingen en coaching bij de ontwikkeling van zelforganiserende teams op het gebied van teamsamenstelling en groepsdynamiek

Functievereisten Interim HR Business Partner

Wij zijn op zoek naar een vlotte, enthousiaste en zelfstandige interim HR business Partner. Je bent in het bezit van een HBO diploma richting HRM en je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als HR businesspartner, bij voorkeur in de VVT sector. Je handelt met tact en hebt verstand van zaken, zowel ten aanzien van veranderingsprocessen als bedrijfsvoering.

Praktische informatie

Standplaats: Bussum
Aantal uur per week: 32 – 36 uur
Tarief: EUR 70 - 80 per uur (excl. reiskosten)

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

Interesse en beschikbaar? Solliciteer snel via onderstaande knop. Wij spreken je graag!

in

Bussum

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Britt Dekker

Interim HR Business Partner
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
  • HBO
  • Zorg & Welzijn
  • > 5 jaar
Uren
  • 32 uur
  • 36 uur
Medewerkers

Junior HR Recruitment Consultant

Details...
Britt Dekker
E-mail: britt@openhr.nl
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Waalwijk
in Waalwijk
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close