Locatie:Borculo of Eindhoven

HR Serviceteam Medewerker

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

Meilink is één van de oudste familiebedrijven van Nederland en is uitgegroeid tot de marktleider in industrieel verpakken met 7 vestigingen in Nederland. Met als hoofdkantoor Borculo zitten zij ook in Eindhoven, Boxmeer, Edam, Raamsdonksveer, Rotterdam en Schijndel.

Meilink is een specialist in het ontwerpen en vervaardigen van bestendige verpakkingen en het vakkundig verpakken, hightech reinigen en vervoeren van industriële kapitaalgoederen. In alle sectoren van de maakindustrie vertrouwen bedrijven op Meilink om te zorgen dat hun goederen op tijd en in perfecte staat op de plek van bestemming komen. Zij voeren regie over alle stappen in de logistieke keten en waken over de waarde van elke levering.

Richting hun klanten hebben zij drie beloftes: ze zijn op tijd, het product komt onbeschadigd aan en ze zijn flexibel. Dit komt samen in hun missie Securing value. Daar draagt iedere Meilink-medewerker aan bij. Zij hebben ruim 450+ collega’s, maar zoeken er nog meer!

Wil jij werken in een organisatie met korte lijnen, waar eigen inbreng en ideeën volop gewaardeerd worden? Sta je open voor persoonlijke ontwikkeling, afwisseling en wil je werken in een enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving HR Serviceteam Medewerker

Stroop jij graag je mouwen op om ervoor te zorgen dat alles op HR gebied voor alle Meilink collega’s goed loopt? Dan moet je zeker deze vacature voor HR Serviceteam Medewerker eens lezen.

Meilink is op zoek naar een enthousiaste collega die haar medewerkers in de volle breedte kan ondersteunen op administratief gebied. Het is vooral belangrijk dat je graag bezig bent met het uitvoeren en optimaliseren van de verschillende administratieve HR processen. Je pakt alles aan, of het nu gaat om het maken van contracten en brieven, het optimaal inzetten en inrichten van het HR systeem (Cobra), het beantwoorden van vragen van medewerkers of het bewaken van HR deadlines.

Je krijgt energie van het contact met medewerkers en leidinggevenden en je haalt er plezier uit om af en toe op de verschillende locaties aanwezig te zijn. Meilink heeft 9 verschillende locaties met zowel productie- als kantoorfuncties.

Het klinkt cliché, maar je gaat deel uitmaken van een heel leuk team, waar hard gewerkt wordt, maar waar humor ook wordt gewaardeerd. Er wordt voornamelijk gewerkt vanuit twee locaties, Eindhoven en Borculo. Omdat de HR collega's het leuk vinden om elkaar ook “live” te zien, werken ze gemiddeld 1 dag per maand samen op één van deze twee vestigingen. Voor een creatief teamuitje staan ze dan ook altijd paraat!

Je nieuwe collega's van HR hebben alvast een werkplek voor je ingericht op het kantoor in Borculo of Eindhoven. En er staan landelijk ruim 450 collega’s klaar om je welkom te heten!

Functievereisten HR Serviceteam Medewerker

Je hebt een MBO opleiding afgerond of meerdere jaren ervaring met de uitvoering van administratieve HR taken. Voor het team is het belangrijk dat je kennis hebt van HR wet -en regelgeving en de toepassing ervan. Zo hoeven ze je bijvoorbeeld niks uit te leggen over de regels rondom ouderschapsverlof, opvolgend werkgeverschap of HR dossierbeheer. Verder werk je goed zelfstandig, terwijl je tegelijk ook een waardevolle aanvulling op het team bent. Ben je ook nog cijfermatig sterk of goed met digitale systemen, dan zou je zomaar hun nieuwe collega kunnen zijn!

Praktische informatie

Uren: 32-40
Standplaats: Borculo of Eindhoven

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

De functie staat open voor 40 uur, maar als je 32 uur beschikbaar bent, dan is dat ook bespreekbaar. Jouw salaris ligt tussen de €2.811,- en €3.742,- bruto per maand, op fulltime basis (40 uur), afhankelijk van de mate van ervaring. Verder heb je recht op 25 vakantiedagen en daarnaast nog 7 roostervrije dagen (als je fulltime werkt, anders is het aantal natuurlijk naar rato). Je hebt de mogelijkheid om elk jaar 5 vakantiedagen extra te kopen of te verkopen en je kunt elk jaar kiezen voor meer of minder roostervrije dagen. Wil je alles weten over onze arbeidsvoorwaarden, kijk dan op meilink.eu/bam.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar vind je jezelf wel geschikt? Twijfel dan niet om toch te reageren! Wellicht ben jij toch de aanvulling op het team dat Meilink nodig heeft!

Meilink vindt dat werk leuk moet zijn en bij je moet passen. Natuurlijk qua uitdaging, maar ook de balans tussen werk en privé is belangrijk. Dus als jij intensief sport, of graag je kinderen naar school brengt dan maak je daar samen gewoon goede afspraken over.

OpenHR ondersteunt Meilink exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs wordt gesteld door hen.
Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Borculo of Eindhoven

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Susanne Niezen

HR Serviceteam Medewerker
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
  • MBO
  • HBO
  • Industrie
  • > 1 jaar
  • > 5 jaar
  • >10 jaar
Uren
  • 32 uur
  • 36 uur
  • 40 uur
  • 35000 > 50000
Medewerkers
Junior HR Recruitment ConsultantDetails...
Susanne Niezen
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Eindhoven
in Regio Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close