Het recruitmentbureau voor alle HR functies.
Locatie:Barneveld

HR Manager

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

H&S Group is dé internationale logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Op dit moment hebben wij meer dan 600 betrokken logistieke collega’s in Europa, waarvan er 350 vanuit diverse locaties in Nederland werken.

Ons huidige team bestaat uit de HR Manager, 3 HR Business Partners en HR medewerker. Vanuit ons hoofdkantoor in Barneveld ondersteunen en adviseren wij zowel management als medewerkers en houden wij ons bezig met diverse HR-thema’s. We zijn als team echt aan het bouwen en professionaliseren, waardoor je terecht komt in een dynamische omgeving waar eigen inbreng en initiatief meer dan welkom is.

Functieomschrijving HR Manager

Als HR Manager heb je inhoudelijke kennis van HR instrumenten en HR processen vanuit de theorie, maar ook vanuit aantoonbare praktijkervaring. Jouw duidelijke visie op HR draagt bij aan de vertaling naar concrete plannen en acties. In deze rol ben jij sparringpartner voor directie en management. Je bent eind verantwoordelijk voor de HR afdeling en weet in deze dynamische omgeving de juiste wegen te bewandelen. Je werkt effectief samen met verschillende stakeholders, zoekt afstemming en streeft naar het beste resultaat.

Ook vind jij het leuk om het team te inspireren en mee te nemen in jouw visie. Je weet verbinding te maken met andere afdelingen en bent in staat om het verandertempo aan te passen op de organisatie. Daarnaast ben je gewend projectmatig te werken en ben je in staat teamleden hierin te begeleiden.

H&S is volop in ontwikkeling en dat betekent dat er ook een aantal mooie projecten op de plank liggen, waar jij een bijdrage aan kunt leveren! Denk hierbij aan het vernieuwen van het onboardingprogramma, leiderschapsontwikkeling, de verdere digitalisering van de HR-processen, employee engagement en diverse L&D projecten.

Functievereisten HR Manager

Wat breng je mee:

 • Minimaal HBO P&A afgerond/ WO HR is een pré
 • Ruime ervaring als HR manager of Business Partner
 • Ervaring met het aansturen van een team
 • Ervaring in familiebedrijf is een pré
 • Ervaring als projectleider binnen HR

Wat kun je van H&S Group verwachten?
H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en is het uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Ze zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die ze je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

Als HR Manager bij H&S Group krijg je alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwenen bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen. Ze houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.

Praktische informatie

Standplaats: Barneveld
Uren: 32

Aanvullende informatie

OpenHR ondersteunt H&S Group exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

in

Barneveld

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Renate van der Steen

HR Manager
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • HBO
 • WO
 • Logistiek & Transport
 • > 5 jaar
 • >10 jaar
Uren
 • 32 uur
Medewerkers

Teamlead Recruitment

Details...
Renate van der Steen
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Arnhem
in Apeldoorn
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close