Het recruitmentbureau voor alle HR functies.
Het recruitmentbureau voor alle HR functies.
Locatie:Houten

HR Business Partner

Kandidaten voorgesteld, reageer snel!
Kandidaten voorgesteld, reageer snel!

Organisatie

Ooit is Arval begonnen als autoleasemaatschappij, maar is inmiddels expert in het aanbieden van diverse mobiliteitsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een elektrische auto of e-bike leasen? Of een duurzaam mobiliteitsbeleid voor een grote organisatie uitdenken? Arval heeft alle kennis en ervaring hiervoor in huis. Hun doel is klanten altijd zo duurzaam en zorgeloos mogelijk naar hun bestemming te krijgen. Vandaar dat dienstverlening bij Arval hoog in het vaandel staat. Ze zijn niet voor niets al veertien keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Werken bij Arval betekent onderdeel zijn van een wereldwijde organisatie, met meer dan 7.200 medewerkers in 30 landen. In Nederland werken ongeveer 300 medewerkers vanuit ons karakteristieke kantoor in Houten aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Daarnaast is Arval onderdeel van de BNP Paribas Group, de grootste bank van Europa. Genoeg om over op te scheppen dus! Gelukkig staat menselijkheid binnen Arval voorop. Daarom is de werksfeer juist erg ongedwongen en zoals het werken in een kleine organisatie.

Ben jij die betrokken HR Business Partner die accuraat en enthousiast is, proactief adviseert en tegelijkertijd dienstverlenend is ingesteld? Dan zijn ze op zoek naar jou!

Bij Arval kom je terecht binnen een dynamische en ambitieuze organisatie, waar werkplezier hoog in het vaandel staat, met een leuk team en met volop uitdagingen en ontwikkelingen op jouw vakgebied. Deze vacature is ontstaan door de groei van de organisatie en het HR team.

Functieomschrijving HR Business Partner

Als HR Business Partner begrijp je de business en ben je partner. Je weet wat er speelt, signaleert, anticipeert en vertaalt dit naar de lijn. Je adviseert en bent sparringpartner op alle niveaus binnen de organisatie bij de uitvoering van het HR beleid. HR thema’s zoals ziekteverzuim, functioneren, functiewaardering, ontwikkeling van mensen, talent management, begeleiding en ondersteuning van leidinggevenden zijn voor jou gesneden koek. Je weet inhoudelijk complexe problematiek op het gebied van medewerkers goed te begeleiden.

Jij bent de oren en ogen van de organisatie en het HR team. Je neemt de wensen en feedback vanuit leidinggevenden en de business mee terug naar HR, waarmee we als HR team werken aan voorstellen die organisatie breed gehanteerd kunnen worden.
Je adviseert hoe we mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers kunnen vergroten door kwaliteiten, ambities en talenten in lijn te brengen met de vraag vanuit de organisatie. Daarnaast coach je leidinggevenden in de gewenste dienende stijl van leidinggeven.

Arval is volop in beweging en geen dag is het hetzelfde, je bent flexibel en je kunt je aanpassen aan de wensen van de organisatie bij onverwachte situaties, zonder de voortgang en lange termijn doelstelling uit het oog te verliezen.
Je werkt nauw samen met een team van HR Business Partners en rapporteert aan de HR Manager.

Functievereisten HR Business Partner

Arval zoekt een ervaren, deskundige en stevige gesprekspartner op alle niveaus. Je beweegt mee en durft tegengas te geven als dat nodig is.
Je bent communicatief sterk, beschikt over coachende vaardigheden en overtuigingskracht. Vanzelfsprekend ben je collegiaal en resultaatgericht en in staat om tegengestelde belangen te overbruggen.

Een enthousiaste professional, die creatief en proactief adviseert, pragmatisch zoekt naar alternatieven en naar de beste oplossing, neemt daarbij ook het initiatief om wat bedacht is voor elkaar te krijgen.
Actiegericht en daadkrachtig maar ook analytisch sterk met een goed tactisch en strategisch vermogen en met de nodige stevigheid.

Verder ben je kritisch op de processen en denk je graag mee over betere mogelijkheden. Je bent in staat om een nieuw beleid te vertalen naar de processen op de werkvloer.

Daarnaast:

 • Beschik je over minimaal een HBO+ werk- en denkniveau en een relevante opleiding en je hebt actuele kennis van ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Heb je ruime werkervaring als adviseur in een vergelijkbare functie. (minimaal 3 jaar in de functie van HR business partner)
 • Ben je goed in staat om leidinggevenden te coachen.
 • Je bent op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op het gebied van HR gerelateerde wet- en regelgeving en weet je wat er speelt in de (arbeids)markt en de maatschappij.

Praktische informatie

Uren: 32 tot 40 uur per week
Standplaats: Houten

Aanvullende informatie

OpenHR ondersteunt Arval exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Houten

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Jolijn Burgmeijer

HR Business Partner
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • WO
 • HBO
 • Automotive
 • Banken
 • 1-5 jaar
 • 5-10 jaar
Uren
 • 36 uur
 • 40 uur
Medewerkers
Lead HR Recruitment ConsultantDetails...
Jolijn Burgmeijer
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Veenendaal
in Wolfheze
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close