Locatie:Duiven, Zuidoost Nederland

HR Business Partner

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

We moeten met z’n allen beter voor de aarde zorgen. Zuinig zijn met de grondstoffen die de aarde ons geeft. Zodat ook volgende generaties een mooie en gezonde plek hebben om te leven. Daarom kunnen we afval niet blijven zien als afval. We moeten er weer grondstoffen van maken. En nieuwe producten. Om dat goed te kunnen doen, blijven wij ons ontwikkelen. We zamelen afval in, sorteren en verwerken. We maken nieuwe materialen. En we denken mee over productieprocessen. Om samen zoveel mogelijk verspilling van grondstoffen te voorkomen.

De afdeling
Het HR team bestaat uit een operationeel HR team, een arbeidsjurist, recruitment, een Shared Service Center en L&D. We zijn een informeel team, helpen elkaar graag en spreken elkaar tijdens maandelijkse HR dagen, (online) overleggen en natuurlijk ook tussendoor!

Functieomschrijving HR Business Partner

Deze week start jij op de locatie Duiven. Met een kop koffie en je inbox start je je dag. Daarna heb je je eerste overleg: brainstormen met de Rayonmanager over de strategische personeelsplanning. Vlak na jullie overleg word je gebeld door een Teamleider die jouw advies wil over een lastige verzuimcase. ’s Middags neem je deel aan het Logistiek Rayon Overleg, waarin je met alle betrokken leidinggevenden en de Directeur Operations de resultaten van het rayon doorneemt. Uiteraard is HR ook een belangrijk onderwerp op de agenda, waar jij de lead in neemt.

Het is ‘never a dull moment’, en omdat je weet wat er speelt kan je de managers goed ondersteunen en adviseren op HR gebied. Je staat midden in de operatie en bent nauw betrokken bij wat er speelt in de business. Je bent vaak op je vestigingen aanwezig maar wisselt dit af met het hoofdkantoor en thuiswerken.

In deze functie ben jij de HR Business Partner voor 5 locaties in de provincies Gelderland en Limburg. Op deze vestigingen vinden alle logistieke werkzaamheden plaats voor afvalinzameling en -sortering. Naast de dagelijkse en operationele HR verantwoordelijkheden hou je je ook bezig met organisatieontwikkeling, veranderprocessen en diverse HR projecten. Ziekteverzuim en bezetting zijn belangrijke onderwerpen op dit moment.

Functievereisten HR Business Partner

Je bent een bevlogen en positief ingestelde collega die met energie het HR vak uitoefent. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in HR in een grote, commerciële organisatie en een afgeronde HBO-opleiding. Je houdt van de combinatie van operationele en projectmatige werkzaamheden. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent zelfstandig en staat stevig in je schoenen. Je hebt zelfreflectie en bent in staat anderen feedback te geven, te ondersteunen en te laten groeien. Werken met een CAO is je bekend, je hebt een B-rijbewijs en houdt ervan om op pad te zijn. Je woont midden in jouw werkregio, dat zich uitstrekt van Maastricht tot Arnhem en Waalwijk.

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

 • Een mooie functie voor 24 uur per week, een ambitieuze organisatie en leuke, bevlogen collega’s. Binnen PreZero krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Salaris tussen € 4.000 en € 6.000 bruto per maand o.b.v. fulltime
 • Leaseauto, laptop en telefoon
 • 27,5 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra bij te kopen
 • Deelname aan ons Expert Ontwikkelingsprogramma en toegang tot 1000 online trainingen
 • Korting bij 350 winkels en bedrijven via Benefits at Work
 • Aandacht voor elke fase in jouw leven

OpenHR ondersteunt PreZero exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door hen.

in

Duiven, Zuidoost Nederland

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Britt Dekker

HR Business Partner
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • HBO
 • > 1 jaar
 • > 5 jaar
Uren
 • 24 uur
 • 28 uur
 • 50000 > 65000
 • 65000 > 90000
Medewerkers

HR Recruitment Consultant

Details...
Britt Dekker
E-mail: britt@openhr.nl
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Duiven
in Wolfheze
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close