Het recruitmentbureau voor alle HR functies.
Locatie:Deventer

HR Business Partner

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

Het verhaal van Topicus.

Dit is ons verhaal. Het verhaal van Topicus. Over wat we willen bereiken en wie we zijn.

Wij willen écht iets betekenen voor de maatschappij. Impact maken. Met 1.000 slimme collega’s. Met behulp van technologie.

Hoe? We verbinden mensen, systemen en data in platformen met elkaar. Want dat is onze basis. En daarmee kunnen we ook echt iets bereiken.

We willen het leven van mensen simpelweg beter maken, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Dat doen we door mensen in hun kracht te zetten en ze de regie te geven in domeinen waar ze dagelijks mee in aanraking komen. Daarom werken we aan optimale zorg, duidelijkheid en inzicht in financiën en betrouwbaar en kwalitatief onderwijs.

Functieomschrijving HR Business Partner

Ben jij de bevlogen HR-professional die Topicus gaat challengen en gelooft in partnerships door middel van verbinding?

Dit ga jij doen als HR Business Partner:

Positieve impact maken met IT! Bij Topicus werken collega’s die écht iets willen betekenen voor de maatschappij. Jij biedt ondersteuning aan Topicus' divisie Onderwijs. Zij werken met passie aan IT-oplossingen die leerkrachten ondersteunen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: lesgeven.

Als echte HR-professional ben je proactief bezig met het vormgeven, toepassen en vernieuwen van het HR-beleid. Daarnaast ben je vraagbaak en klankbord voor medewerkers, management en directie. Daarbij gebruik je jouw kennis en ervaring met een breed scala aan generieke HR-onderwerpen zoals: arbeidsvoorwaarden, leiderschap, verzuim en (team)performance. Topicus is een ambitieuze en groeiende organisatie. Breng je ook ervaring mee op het gebied M&A? Dan is dit erg welkom, maar we geloven er ook in dat je dit snel eigen te maken is met de juiste mindset en support van je collega’s.

Op een positieve en actieve wijze invloed uitoefenen past helemaal bij jou, waardoor je in staat bent de business mee te nemen in jouw ideeën en aanpak. In onze dynamische omgeving voer jij de regie en weet je de juiste wegen te bewandelen. Je werkt effectief samen met verschillende stakeholders, zoekt afstemming en streeft naar het beste resultaat.

Binnen Topicus hechten we veel waarde aan de vrijheid om zelf invulling te geven aan je rol. Hoe kijk jij aan tegen het HR vak? Op welke manier zou jij zelf en met het team willen meegroeien met Topicus? We zijn nieuwsgierig naar jouw ambities en ideeën.

Je komt in een enthousiast HR-team van ruim 20 collega’s terecht, bestaande uit HR Business Partners en collega’s die zich inzetten voor leren & ontwikkelen, recruitment, arbo & verzuim en HR (pay-roll)services. We zijn bevlogen, supporten elkaar en zijn leergierig om elke dag weer beter te worden. Ook vieren we onze successen en investeren we veel in een goede sfeer zoals borrels en uitjes.

Functievereisten HR Business Partner

Wat wij zoeken in een HR Business Partner:

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Als HR Business Partner en ons nieuwe teamlid ben jij:

 • Open, optimistisch en humoristisch;
 • Oprecht geïnteresseerd in wat mensen en organisaties beweegt en drijft;
 • Goed in staat om denken & doen te combineren: je gebruikt je analytische blik om pragmatisch aan de slag te gaan;
 • Sensitief en empathisch, je beheerst verschillende gesprekstechnieken en je kunt deze op diverse niveaus inzetten;
 • Iemand die hart heeft voor het HR-vakgebied en die gedreven is om als HR toegevoegde waarde te leveren;
 • Bovenal niet perfect, maar wel jezelf.

Voor jou is deze functie dé manier om door te groeien tot een (sterkere) senior HR Business Partner. We houden er bij Topicus niet van om mensen in een hokje te plaatsen waar ze maar één ding mogen doen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Er zijn dan ook veel mogelijkheden om je te verbeteren, zoals het leiden van- of paticiperen in (HR) projecten of het geven van trainingen. Na het onboarding-traject - waardoor je de organisatie van binnen en buiten leert kennen - plan je daarom als snel een eerste gesprek met jouw talentbegeleider om te bespreken wat jouw toekomstplannen zijn en wat ervoor nodig is om daar te komen.

Praktische informatie

Uren: 32 - 40 per week
Standplaats: Deventer

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

Wat kun je van Topicus verwachten?

Topicus groeit ieder jaar en toch blijven we flexibel en vooral persoonlijk. Dat is ook één van de redenen dat Topicanen actief meepraten over de toekomst en inrichting van onze organisatie. Bij ons word je omringd door gelijkgestemden. Daardoor ga jij iedere dag met plezier naar je werk en behaal je goede resultaten. Verder bieden we je aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Past Topicus bij jou?

Wij vertellen jou wat we te bieden hebben, wat we belangrijk vinden en waar wij van houden. Bepaal jij of Topicus een match voor je is?

 • Een eerlijke beloning. Dat is wat we willen. Je salaris hangt dus niet af van je onderhandelingsskills, maar van wat je kunt en wat je bijdraagt. Bovenop je salaris ontvang je jaarlijks een bonus. Daarnaast uiteraard een passende reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en uiteraard voldoende vakantiedagen.
 • Wij staan voor vakmanschap en worden graag intellectueel uitgedaagd door in complexe vraagstukken te duiken én te experimenteren met de nieuwste technologieën (naast dat we werken met bewezen technologie). Jij ook?
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling en het waarmaken van jouw ambities. Daar helpen wij graag bij. Dat doen we met het Ontwikkelkompas, de Topicus University, gildes, de coachingspool, de Topicus Technology Master en andere toffe events. Omdat we meerdere markten bedienen, hebben we toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.
 • Deze kennis delen we graag, ook met mensen buiten ons bedrijf! Met onze eigen jaarlijkse TopiConf, de conferentie voor én door Topicanen. En van meet-ups tot gastcolleges en ook in Codekrakers.
 • Je krijgt de vrijheid om je eigen werktijden te bepalen en hoe je thuis- en op kantoor werken met elkaar in balans brengt. Uiteraard in overleg met je team, want je moet wel samen de klus klaren.
  Mentaal en fysiek lekker in je vel zitten met het TopiFit programma.

Benefits

 • Omdat we nu en in de toekomst deels op kantoor en deels thuis werken bieden wij een thuiswerk- en thuiswerkplekvergoeding.
 • Je maakt impact. Met jouw werk draag je direct bij aan de maatschappij, dus ook jouw eigen sociale omgeving.
 • Je kan je eigen hardware kiezen (het is aan jou of je liever werkt met MacOS of Windows).
 • Zekerheid (voor jou én ons). Als jij op je plek zit, wordt je contract omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Legendarische feesten, game nights, hackathons en events. Wij zorgen voor genoeg Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier).

OpenHR ondersteunt Topicus exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Deventer

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Renate van der Steen

HR Business Partner
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • WO
 • HBO
 • IT & ICT
 • > 5 jaar
Uren
 • 32 uur
 • 36 uur
 • 40 uur
Medewerkers

Managing Consultant

Details...
Renate van der Steen
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close