Locatie:Barneveld

HR Business Partner

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

H&S Group is een internationale logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Op dit moment hebben wij meer dan 600 betrokken logistieke collega’s in Europa, waarvan er 350 vanuit diverse locaties in Nederland werken.

Ons huidige team bestaat uit de HR Manager en 2 HR Business Partners. Vanuit ons hoofdkantoor in Barneveld ondersteunen en adviseren wij zowel management als medewerkers en houden wij ons bezig met diverse HR-thema’s. We zijn als team echt aan het bouwen en professionaliseren, waardoor je terecht komt in een dynamische omgeving waar eigen inbreng en initiatief meer dan welkom is.

Functieomschrijving HR Business Partner

Ter versterking van het team zoeken wij een HR Business Partner voor 32 – 40 uur per week. In deze rol ben jij hét aanspreekpunt en sparringpartner voor je eigen Business Units. Binnen H&S hebben ze veel verschillende functies op verschillende niveaus, wat maakt dat je als HR Business Partner continu moet kunnen schakelen in je aanpak en benadering. Je hebt contact met medewerkers en management en opereert zowel op operationeel, als op tactisch- en strategisch niveau. Je houdt je bezig met een breed pakket aan generieke HR-onderwerpen zoals: recruitment, verzuim, digitalisering, arbeidsvoorwaarden, HR-administratie en duurzame inzetbaarheid. In deze dynamische omgeving weet je de juiste wegen te bewandelen. Je werkt effectief samen met verschillende stakeholders, zoekt afstemming en streeft naar het beste resultaat.

Daarnaast heeft elke HRBP in het team een of meerdere focusgebieden en zijn arbo & verzuim, duurzame inzetbaarheid en het optimaliseren van ons HR-systeem (Youforce) die van jou.

H&S is volop in ontwikkeling en dat betekent dat er voor 2021/2022 een aantal mooie projecten op de plank liggen, waar jij een bijdrage aan kunt leveren! Denk hierbij aan het vernieuwen van het onboardingprogramma, leiderschapsontwikkeling, de verdere digitalisering van de HR-processen, employee engagement en diverse L&D projecten.

Functievereisten HR Business Partner

De nieuwe HR Business Partner heeft minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting HRM en is toe aan een 2e of 3e carrière stap. Je hebt in je rol als HR Adviseur of HR Business Partner al ervaring binnen een veranderende omgeving. Wanneer je al ervaring hebt met de optimalisatie van een HR-systeem worden we erg blij. Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar en in elk geval op maandag en vrijdag aanwezig. Je standplaats is Barneveld, maar je bent bereid om op wekelijkse basis naar andere vestigingen af te reizen.

Daarnaast:

 • heb je oprechte interesse in wat mensen en organisaties drijft
 • sta je stevig in je schoenen en ben je een sparringpartner op niveau
 • ben je proactief en durf je initiatieven te nemen
 • vind je het leuk om op tactisch- en strategisch niveau bezig te zijn, maar vind je het niet erg om ook echt met je voeten in de klei te staan en operationele taken op te pakken
 • vind je het leuk om terecht te komen op een HR afdeling waar volop geprofessionaliseerd en gebouwd wordt

Wat kun je van H&S Group verwachten?
H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en is het uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Ze zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die ze je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

Als HR Business Partner bij H&S Group krijg je alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Ze bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij H&S uit te stippelen. Ze houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.

Praktische informatie

Standplaats: Barneveld
Uren: 32 tot 40 (maandag en vrijdag bij voorkeur aanwezig)

Aanvullende informatie

OpenHR ondersteunt H&S Group exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

in

Barneveld

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Renate van der Steen

HR Business Partner
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • HBO
 • Logistiek & Transport
 • 1-5 jaar
 • 5-10 jaar
Uren
 • 32 uur
 • 36 uur
 • 40 uur
 • 50.000 - 65.000
Medewerkers
Senior HR Recruitment Consultant Details...
Renate van der Steen
Werk telefoon: +31 26 3650 300
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close