Het recruitmentbureau voor alle HR functies.
Locatie:Amsterdam

HR Business Partner

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. We zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen ons met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

Je vindt onze winkels van Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben we momenteel 200 winkels, maar we blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.

Functieomschrijving HR Business Partner

Ter versterking van ons HR-team in Amsterdam zoeken wij een ervaren HR Business Partner (Retail). Ben jij een enthousiaste, proactieve en flexibele HR-professional met een gezonde dosis humor, die passie heeft voor het vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je de gesprekspartner voor het Retail managementteam waarbij je advies geeft over het HR-beleid en diverse HR-thema’s. Je bewaakt het HR-beleid en HR-processen en waar nodig pas je deze aan, met inachtneming van de wettelijke voorschriften en ontwikkelingen. Samen met de HR Business Partner(s) (Retail) zijn jullie verantwoordelijk voor de 200 winkels in Nederland. De regio’s zullen in samenspraak worden onderverdeeld.

In deze functie werk je nauw samen met de HR Manager Benelux, de HR Business Partners, de Casemanager en HR (salaris)administratie collega’s. Daarnaast vervang je de HR Manager waar nodig. We houden van veranderen en verbeteren. Op dit inhoud te geven werken we met (hr)projectgroepen, dus mocht je interesse bij een specifiek HR thema liggen dan nodigen we je graag hierbij uit!

Jij beschikt over een servicegerichte houding en je bent in staat om mee te bewegen in de dagelijkse hectiek die deze werkomgeving met zich meebrengt. Je voelt je op je gemak binnen een team waarin op een open en eerlijke manier wordt gecommuniceerd en waar we elkaar uitdagen om het maximale te halen uit alles wat we doen!

Samengevat:

 • (SR) Adviseur over diverse HR-thema’s (verzuim en inzetbaarheid, prestatie, beloning en ontslag)
 • Je ondersteunt het management op vlak van sociale wetgeving bij het uitvoeren van het HR beleid en volgt de evolutie in de sociale wetgeving nauw op
 • Je denkt mee over een goede pre- en onboarding van nieuwe medewerkers en over het recruitment proces voor de winkels
 • Je signaleert kansen voor verdere verbeteringen en neemt initiatief om projecten te (leiden of te begeleiden

Wat kan je van ons verwachten?
Het team bestaat uit een Nederlandse tak en een Belgische tak wat samen het HR team van de Benelux vormt. In België bestaat het team uit een HR Assistent en een HR Business Partner. In Nederland bestaat het team uit 1 HR Medewerker, 1 (SR) HR Medewerker, 1 Casemanager, 3 HR Business Partners (waarvan 1 deze vacature is), 1 salarisadministrateur en de HR Manager Benelux.

Een diverse functie in een succesvolle omgeving. Holland & Barrett groeit en het HR-team groeit mee. Samen werken we aan het versterken van de positie van HR binnen de organisatie. Verder bieden we een goed salaris dat afhankelijk is van je ervaring. Personeelskorting? Natuurlijk - 25% korting, bovenop lopende promoties. Daarnaast ook 28 vakantiedagen, trainings- en ontwikkelmogelijkheden, een pensioenregeling en diverse collectiviteitskortingen.

De werklocatie is op ons hoofdkantoor aan de Piet Heinkade te Amsterdam (10 min lopen van het Centraal Station). Op dit moment werken we vanuit huis, maar zullen wanneer mogelijk overgaan op ons hybride beleid.

Functievereisten HR Business Partner

Wie ben jij?

Jij beschikt over een servicegerichte houding en bent in staat om mee te bewegen in de dagelijkse hectiek die een retailorganisatie met zich meebrengt. Je bent enthousiast, organisatiesensitief en verbinding met anderen maken gaat jou zeer goed af. Afspraken kom je na en je werkt nauwkeurig. Binnen een team waarin op een open en eerlijke manier wordt gecommuniceerd voel jij je thuis. We vieren successen en zijn er voor elkaar.

En verder?

 • Je hebt een hbo diploma en bij voorkeur een opleiding op het gebied van Human Resources of Bedrijfskunde
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als (SR) HR Business Partner
 • Je beheerst zowel de Nederlandse- als de Engelse taal goed in woord en geschrift
 • Je hebt aantoonbaar affiniteit met en/of ervaring in een retailorganisatie
 • Je bent goed op de hoogte van de laatste HR- & arbeidsmarktontwikkelingen
 • Kennis van AFAS of een ander personeelssysteem is handig, maar geen must
 • Affiniteit of bewezen ervaring op gebied van arbeidsvoorwaarden is een absolute pre
 • Je bent flexibel, communicatief sterk en stressbestendig

Praktische informatie

Uren: 32 tot 40 per week
Standplaats: Amsterdam

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

OpenHR ondersteunt Holland & Barrett exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Amsterdam

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Renate van der Steen

HR Business Partner
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • HBO
 • Retail
 • 5-10 jaar
Uren
 • 32 uur
 • 36 uur
 • 40 uur
 • 35.000 - 50.000
 • 50.000 - 65.000
Medewerkers

Teamlead Recruitment

Details...
Renate van der Steen
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Amsterdam
in Amsterdam / landelijk
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close