Locatie:Wolfheze

HR Adviseur

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

Heb jij als HR Adviseur ervaring binnen complexe organisaties en binnen de zorg, waar je met tact diverse bruggen kunt bouwen? Wil jij een HR positie bekleden waar je de ruimte krijgt om je eigen rol te ontwikkelen naast medewerkers, management en directie?
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en ambities, en of wij deze binnen Pro Persona samen kunnen verwezenlijken.

Pro Persona is een organisatie voor basis, specialistische en forensische geestelijke gezondheidszorg en in Gelderland, met meer dan 3.500 medewerkers. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, worden onze cliënten opgevangen in onze klinieken.

Pro Persona Services is het organisatiedeel waarbinnen alle ondersteunende diensten samenwerken. Human Resources (HR) is één van die ondersteunende diensten. De afdeling HR bestaat uit 3 teams: Beleid & Advies, Recruitment & Mobiliteit, en administratie. We werken binnen de dienst met ongeveer 40 medewerkers.

Als HR-adviseur werk je vanuit de afdeling Beleid & Advies HR. Hier werken negen gedreven HR-adviseurs en één senior HR-adviseur. Het team wordt aangestuurd door een HR manager. HR is in beweging waarbij wij het aantrekkelijk werkgeverschap van Pro Persona beleidsmatig en praktisch verder ontwikkelen. Hierbij is onze visie dat positieve gezondheid van de medewerkers bijdraagt aan betere zorgverlening en ondersteuning.

Functieomschrijving HR Adviseur

Als HR adviseur ben je het menselijke hart van de organisatie. Je stelt je op als HR business partner, weet wat er speelt in de organisatie en draait zelfstandig projecten om de organisatie en de HR-afdeling verder te professionaliseren. Verder vult jouw week zich onder andere met:

 • Het adviseren en ondersteunen van onze medewerkers, managers en directies;
 • Het ontwikkelen en implementeren van activiteiten om ons HR-beleid verder te professionaliseren. Denk hierbij aan belangrijke onderwerpen als ‘binden en boeien’, recruitment, flexibilisering, profilering en data gedreven personeelsplanning;
 • Het leveren van service om vragen en vraagstukken te beantwoorden of juist door te leiden, en waar nodig een control rol toe te passen;
 • Het analyseren van HR-gegevens om beleidsvoorstellen te onderbouwen met onder meer cijfers.

Functievereisten HR Adviseur

Je bent iemand met hart voor mensen en hart voor de zorg. Je wilt bouwen aan een wendbare, innovatieve organisatie, waarbij je je wilt blijven ontwikkelen om meer te bereiken. Je kunt flexibel en vanuit een breed perspectief ingezet worden op uiteenlopende HR-vraagstukken.

Met enthousiasme en energie werk je middels uitgebreide vakkennis op academisch niveau. Je hebt aantoonbare werkervaring in de functie van HR adviseur en ruime expertise op het gebied van FWG. Je begrijpt de dynamiek binnen een grote, in beweging zijnde organisatie en middels je overtuigingskracht en doorzettingsvermogen én de manier waarop je communiceert weet je mensen in beweging te krijgen.

Je vindt het een uitdaging op vraagstukken te analyseren en deze in samenwerking met collega’s uit te werken en te implementeren met oog voor resultaat. Complexe zaken kun jij makkelijk helder op papier zetten en vlot te presenteren.

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

Wij werken samen om meer te kunnen betekenen voor meer cliënten, vanuit een gezonde en aantrekkelijke organisatie. Wij werken steeds efficiënter en creatiever, zodat we de zorg kunnen leveren die nodig is. Als professional wil jij je altijd ontwikkelen om mensen écht vooruit te helpen. Wij willen dat jij lekker in je vel zit en energie krijgt van wat je doet. Hiervoor bieden wij:

 • Een salaris in FWG 60, conform CAO GGZ tussen de €3.835,00 en max. €4.981,00 bruto p/m bij een 36-urige werkweek (per 1 mei 2023!) Afhankelijk van werkervaring en opleiding;
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd van 28-36 uur voor één jaar met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband;
 • Een vakantie-uitkering van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris;
 • 166 vakantie-uren per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Naast de vakantie-uren: jaarlijks 35 verlofuren bij een fulltime dienstverband in de vorm van een levensfasebudget. Deze uren kunnen worden gespaard of opgenomen;
 • Wij werken thuis en vanuit kantoor, in goed overleg vind je hier zelf de juiste balans in;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA); hiermee kun je de (aanschaf)kosten fiscaal verruilen voor bijvoorbeeld, sportabonnement, reiskosten woon-werkverkeer, studie of opleiding, ICT-middelen zoals PC of tablet, fiets en vakbondscontributie;
 • Een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken.

Maar we bieden nog meer.

Enthousiast? Leuk! Wij spreken je graag. Jolijn (Managing Consultant bij OpenHR) staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

OpenHR ondersteunt Pro Persona exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via de site, mail (jolijn@openhr.nl), app of telefoon (06 28 10 20 02). Jolijn staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Wolfheze

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Jolijn Burgmeijer

HR Adviseur
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • HBO
 • WO
 • Zorg & Welzijn
 • > 5 jaar
 • >10 jaar
Uren
 • 24 uur
 • 28 uur
 • 32 uur
 • 50000 > 65000
Medewerkers

Managing Consultant

Details...
Jolijn Burgmeijer
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Duiven, Zuidoost Nederland
in Arnhem
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close