Het recruitmentbureau voor alle HR functies.
Locatie:Tilburg

HR Adviseur

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

Bij Syncreon werken we samen met klanten, zoals Jaguar Land Rover, Harley Davidson, BMW, Dell, Xerox and Canon en leveren we op maat gemaakte, progressieve en schaalbare logistieke oplossingen op het gebied van Fulfilment, eCommerce & Value-Add oplossingen, productie- & assemblage services, Export verpakking, Transportmanagement en Reverse, Reparatie & Service onderdelen.

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en exploiteren van supply chain oplossingen voor Automotive, Technology, Consumer Home Products, Industrial, Healthcare & MedTech bedrijven. Vandaag de dag werken er meer dan 14.000 medewerkers in meer dan 100 verschillende locaties wereldwijd. Zij maken deel uit van onze cultuur en genieten van de juiste balans tussen werk- en privé leven. syncreon hecht enorm veel waarde aan de ontwikkeling van haar mensen en daarbij horende carrièremogelijkheden.

Functieomschrijving HR Adviseur

Als HR Adviseur op de locatie in Tlburg ben jij mede verantwoordelijk voor alle HR zaken. Er is een HR plan & kalender en jij zorgt, samen met je HR Manager en andere collega HR Adviseurs in het land, dat die gerealiseerd wordt. Verzuim, opleiden & ontwikkelen, strategische personeelsplanning, recruitment en medewerkertevredenheid zijn bekende terreinen voor jou.
Je pakt een belangrijke rol in het implementeren van de strategische HR kalender. Je plant, ontwikkelt, organiseert, implementeert, stuurt aan en evalueert de HR processen en procedures en bent een "business partner" voor het management in alle organisatie- & HR gerelateerde zaken.

Als HR Adviseur heb je een onafhankelijke en brede HR adviesrol. Je beweegt je makkelijk tussen management en medewerkers. Je stelt je op als een sterke partner voor het management en geeft gevraagd en ongevraagd HR advies. Je rapporteert aan de HR Manager van de locatie Tilburg.

In aanvulling op je dagelijkse en operationele taken neem je deel in L&D projecten waarbij je samen met je collega verantwoordelijk bent voor o.a. het opzetten van opleidingstrajecten, coördinatie van BBL-ers/ BOL-ers en het laten maken van maatwerk opleidingen.
Je voelt je thuis in een internationale omgeving met verschillende nationaliteiten en je spreekt en schrijft dan ook vloeiend Engels.

Functievereisten HR Adviseur

Wat zijn onze verwachtingen van de nieuwe HR Adviseur?

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding op bachelor niveau;
 • Je hebt werkervaring als HR Adviseur;
 • Nederlands is je moedertaal, en je spreekt en schrijft vloeiend Engels;
 • kennis van MS office is een vereiste in deze functie, als je daarnaast ook nog kennis hebt van AFAS en Kronos is dat zeker een plus;
 • Jij bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Wat jou direct gaat helpen is als je al ervaring hebt in een supply chain of aanverwante organisatie;
 • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar, waarbij wij natuurlijk gewend zijn om ook hybride te werken in de juiste mix.

Ben je daarnaast ook nog accuraat, stressbestendig, en heb je een actieve en no-nonsens houding, dan moet je zeker solliciteren!

Praktische informatie

Standplaats is Tilburg
Uren: 32-40 uur per week
Mogelijk om hybride te werken

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

Syncreon biedt spannende en uitdagende functies binnen een groeiende internationale organisatie. We streven ernaar om de juiste mensen aan te nemen en te ontwikkelen, zowel lokaal als wereldwijd.
We stimuleren persoonlijke groei en zelfontwikkeling binnen een informele atmosfeer.
We bieden een marktconcurrerend compensatiepakket.

OpenHR ondersteunt Syncreon exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Tilburg

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Femke Rebergen

HR Adviseur
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • HBO
 • Logistiek & Transport
 • > 1 jaar
Uren
 • 32 uur
 • 36 uur
 • 40 uur
 • 35.000 - 50.000
Medewerkers

Senior HR Recruitment Consultant

Details...
Femke Rebergen
E-mail: femke@openhr.nl
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Hoofddorp
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close