Locatie:Arnhem

HR Adviseur

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

Rijnstate is hét ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en de Liemers. Ze bieden uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit op de locaties Arnhem, Zevenaar, Velp en binnenkort Elst. Bij Rijnstate kun je terecht voor 28 verschillende specialismen. Er werken ongeveer 5.500 medewerkers bij Rijnstate. Samen richten zij zich op de 450.000 inwoners in het verzorgingsgebied. Hiermee zijn zij één van de grootste zorgaanbieders van Nederland en de grootste werkgever in de regio.

Rijnstate wil vooroplopen. Daarom werken ze voortdurend aan manieren om zichzelf en hun dienstverlening merkbaar te verbeteren. Ze willen vernieuwingen realiseren die tastbaar zijn en zetten daarvoor wetenschap en onderzoek in. Allemaal om de zorg voor jou op alle fronten prettiger, soepeler en effectiever te maken.

Om hun medewerkers te binden en blijven boeien, investeren ze in hun medewerkers. Ze bieden ruimte voor ontwikkeling, opleiding en het nemen van de eigen verantwoordelijkheid. Ook hebben ze bij Rijnstate aandacht voor duurzame inzetbaarheid. Medewerkers krijgen veel eigen verantwoordelijkheid voor hun persoonlijke ontwikkeling en veel vrijheid om talenten op verschillende manieren te ontplooien. Tot slot zijn er door de vele innovaties in de zorg ook andere vaardigheden nodig. Rijnstate brengt in beeld wat de zorgberoepen in de toekomst nodig hebben en hoe ze hun medewerkers en teams kunnen opleiden en kunnen ondersteunen om ze hier goed op voor te bereiden.

Het hele HR-team bestaat uit 55 medewerkers die allen een passie voor het HR-vak hebben en geven om het welzijn van alle collega’s bij Rijnstate.

Functieomschrijving HR Adviseur

Als HR Adviseur ben je het aanspreekpunt en een volwaardige sparringpartner voor het management, de (medisch) specialisten en medewerkers. De HR Adviseur wordt verantwoordelijk voor een grote zorgdivisie. Je weet wat er bij jouw leidinggevenden en medewerkers speelt, vertaalt dit in gevraagd en ongevraagd advies én ondersteunt hen bij de implementatie en uitvoering van het HR-beleid. Naast allround HR-adviestaken pak je organisatie brede projecten op gelinkt aan een of meerdere HR-thema’s. Met welke onderwerpen jij aan de slag gaat, bepaal je samen met de manager HR en het team HR Adviseurs, mede op basis van jouw talent. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en maakt onderdeel uit van een team van HR Adviseurs, op wie je terug kunt vallen en met wie je werkt vanuit een gemeenschappelijke basis. Een van de belangrijkste thema’s voor 2023 op de strategische agenda is het binden en boeien van medewerker. De HR-assistentes ondersteunen jou met het doorvoeren van verschillende HR-mutaties, zodat jij je op je rol als HR Adviseur kunt richten.

Functievereisten HR Adviseur

De HR Adviseur die we zoeken krijgt een zelfstandige, brede HR-adviesrol waarin het belangrijk is dat je voldoende HR-kennis hebt opgedaan bij voorkeur in een ander ziekenhuis of een andere zorgomgeving. Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken waar professionalisering van de afdeling belangrijk is en waar juist nu HR hoog op de agenda staat en je de ruimte voor HR kunt pakken binnen het ziekenhuis. Je bent een doortastende gesprekspartner, resultaatgericht en energiek. Je hebt een flinke dosis (organisatie)sensitiviteit en weet op verschillende niveaus draagvlak te creëren en HR-thema’s te verankeren in de organisatie. Je hebt een lerende houding, bent hulpvaardig, kritisch en reflectief.

Daarnaast is het belangrijk dat je:

 • Minimaal 32-36 uur per week beschikbaar bent.
 • Een afgeronde hbo+/ wo-opleiding hebt, over een wo werk- en denkniveau beschikt en ervaring binnen HR hebt.
 • Op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen in het HR-vakgebied en het verschil kunt maken in het realiseren van ambities door de daad bij het woord te voegen.
 • Prioriteiten kunt stellen en doortastend handelt, zonder daarbij de context en de lange termijndoelen uit het oog te verliezen.
 • Een prettige en stevige gesprekspartner bent op verschillende niveaus en je beschikt daarbij over een gezonde dosis warme zakelijkheid, je weet waar je het over hebt en je weet mensen mee te krijgen.

Praktische informatie

Standplaats: Arnhem
Hybride werken mogelijk: ja
Aantal uur per week: 32-36

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

Als HR Adviseur bij Rijnstate ben je werkzaam in een financieel gezond ziekenhuis binnen een leuk HR-team met korte lijnen en ontwikkelingsmogelijkheden. Rijnstate is een inspirerende organisatie waar collega’s elkaar kennen en iedere medewerker er toe doet.

Daarnaast biedt Rijnstate je:

 • Een dienstverband van 32-36 uur voor bepaalde tijd (12 maanden) met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Jaarinkomen van max. €73K o.b.v. fulltime dienstverband (36 u/week) incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Vaststaand groeiperspectief i.v.m. nieuwe CAO per 1 juni 2024 naar max. € 80.400,- incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Flexeuro-regeling. Hiermee kun je o.a. een deel van je eindejaarsuitkering en/of vakantiegeld fiscaal aantrekkelijk inzetten voor bijvoorbeeld een hogere reiskostenvergoeding of verlaging van studiekosten.
 • Goede bereikbaarheid per auto en met OV.
 • Gratis parkeren bij het Openlucht Museum tussen 7.00 en 19.00 uur met pendelbusdienst tussen museum en Rijnstate Arnhem (ca. 5 minuten enkele reis).
 • Thuiswerkmogelijkheden; het beleid is dat je maximaal 40% van je uren kunt thuiswerken.
 • Een telefoon en laptop van Rijnstate.

OpenHR ondersteunt Rijnstate exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door hen.

in

Arnhem

Werkgever

Ziekenhuis Rijnstate

Contactpersoon

Femke Rebergen

HR Adviseur
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • HBO
 • WO
 • Zorg & Welzijn
 • > 5 jaar
 • > 1 jaar
Uren
 • 32 uur
 • 36 uur
 • 65000 > 90000
Medewerkers

Senior HR Recruitment Consultant

Details...
Femke Rebergen
E-mail: femke@openhr.nl
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Duiven
in Wolfheze
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close