Het recruitmentbureau voor alle HR functies.
Locatie:Amsterdam

HR Adviseur

Nieuw
Nieuw

Organisatie

Iedereen heeft recht op beweging en plezier. Beide spelen een doorslaggevende rol in het welzijn van mensen. Daar zet Sportfondsen zich graag voor in! Een fysiek, mentaal en sociaal vitaal Nederland; hier dragen hun accommodaties aan bij. Zwembaden, sporthallen, ijsbanen en culturele centra waar iedereen zich welkom voelt. Samen met alle collega’s maken ze hen elke dag een beetje beter, bereikbaar voor nóg meer Nederlanders. Zodat ook zij een mooie plek hebben om samen te komen. Waar ze kunnen lachen, spelen en sporten. Dat is hun streven.

Sportfondsen. Voor een vitaal Nederland.

Functieomschrijving HR Adviseur

Dit ga je doen
Je adviseert en ondersteunt het management van het Shared Services Center. In samenwerking met jouw collega’s draag je bij aan de optimalisering van het HR-beleid en houd je je bezig met het implementeren en toepassen van verschillende HR-instrumenten. Jij duikt in HR-vraagstukken zoals arbeidsjuridische zaken en je vindt het leuk om de HR administratie samen met jouw collega op te pakken. Verder ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe collega’s op het hoofdkantoor. In HR-gerelateerde projecten lever je ook een uitvoerende bijdrage. Kortom: jij helpt Sportfondsen om een echt goede werkgever te zijn.

Dit geeft jou plezier
Ben je op zoek naar een afwisselende mix van adviserende en operationele werkzaamheden? Dan krijg jij vast energie van een dag waar je het ene moment bezig bent met het voeren van sollicitatiegesprekken, het volgende moment met het beantwoorden van vragen van een manager en onze Sportfondsen teams omgeving te actualiseren met de laatste wet- en regelgeving.

 • Je geeft graag advies. En misschien ook wel als daar niet om gevraagd wordt;
 • Proactief handelen vind je leuker dan reageren;
 • Je leert graag elke dag nieuwe dingen.

Functievereisten HR Adviseur

Jij kunt dit allemaal doen omdat je een afgeronde opleiding hebt in Human Resource Management of Business Studies met focus HRM. We vragen in ieder geval een hbo werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een HR-adviesfunctie en je kunt overweg met Profit (AFAS) en Office 365. Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

Sportfondsen is een leuk bedrijf om voor te werken en dat zeggen ze zo onbescheiden omdat zij het samen ook waarmaken. Ze zijn een gedreven organisatie die draait om mensen. Sportfondsen vertrouwt in jouw vermogen om het verschil te maken. Zij geven je ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Zij bieden je een positieve en stimulerende werkomgeving, waar je ondersteuning van je collega’s kan verwachten en regelmatige uitwisseling van vakinhoudelijke kennis en ervaring.

Je komt in een team te werken met 4 HR collega's, waarvan Irena de Manager HRS is. Michelle is de Senior HR adviseur, Ajsa is HR Adviseur en Pauline is de HR medewerker.

Jouw baan is afwisselend en heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een marktconform salaris, een dertiende maand, 29 vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening en een reiskostenvergoeding.

Als er een match is, dan willen wij je graag leren kennen. Buiten de kennismakingsgesprekken, maakt Sportfondsen gebruik van een telefonisch gesprek tijdens de voorselectie, referentiecheck, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een opdracht om te zien hoe je te werk gaat.

Is dit toch niet jouw baan? Maar denk je dat iemand anders in jouw netwerk wel goed bij deze vacature past? Tip hem of haar gerust. Je doet er ons en die persoon waarschijnlijk veel plezier mee!

OpenHR ondersteunt Sportfondsen exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs wordt gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Amsterdam

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Jolijn Burgmeijer

HR Adviseur
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
 • HBO
 • WO
 • Zakelijk dienstverlening
 • > 1 jaar
 • > 5 jaar
Uren
 • 32 uur
 • 36 uur
 • 40 uur
 • 35.000 - 50.000
Medewerkers

Teamlead Recruitment

Details...
Jolijn Burgmeijer
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Amsterdam (Westerpark)
in Noordoost Nederland
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close