Het recruitmentbureau voor alle HR functies.

Adviseur Mens & Organisatie (24 uur)

Reacties welkom
Reacties welkom

Organisatie

DeSeizoenen bestaat uit woon- en werkgemeenschappen voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap en / of gedragsproblematiek. Wat deze locaties in het bijzonder bindt is de antroposofische inspiratie. De gemeenschappen hebben natuurlijk ook een eigen identiteit, die gevoed wordt door de voor die locatie specifieke biografie, bouw, ligging, activiteiten en mensen.

DeSeizoenen heeft locaties in Oploo (NB), Heerlen (LI), Roggel (LI), Eindhoven (NB), Olst (OV), Loenen en Zutphen (GE).

Functieomschrijving Adviseur Mens & Organisatie (24 uur)

We zijn op zoek naar een Adviseur Mens & Organisatie. Deze rol vervul je in het team van de afdeling Mens & Organisatie. Het team is volop in ontwikkeling: we houden alle processen tegen het licht en bouwen samen aan een vernieuwde afdeling M&O. Het team bestaat uit Adviseurs M&O, Administratie M&O, Salarisadministratie, Applicatiebeheer en Beleid en Projecten.

Wat ga je doen?
Jij bent dé innovatieve adviseur voor M&O-vraagstukken. Jij helpt je teams op jouw locatie (ofwel regio Noord- o.a. Olst of regio Midden- o.a. Oploo, dit wordt nog bepaald) met creatieve oplossingen voor loopbaanbeleid, arbeidsvoorwaarden en verzuim. Je staat als adviseur klaar voor de locatiedirecteur en geeft leidinggevenden ondersteuning bij arbeidsconflicten. Je bent in deze functie onderdeel van het locatie-MT. Vanuit die rol kun je jouw collega’s op de locaties inspireren en motiveren om mee te denken over M&O-thema’s. Tegelijkertijd kijk je in de wereld om je heen en draag je zelf nieuwe M&O-onderwerpen en -instrumenten aan waar de organisatie baat bij heeft.

Functievereisten Adviseur Mens & Organisatie (24 uur)

Jij hebt een afgeronde studie hbo of wo in de richting van M&O en bent voor 24 uur per week beschikbaar. De CAO, Arbeidsrecht, WOR, ARBO- en sociale wetgeving kennen voor jou geen geheimen. Jij bent zelfstandig, scherp en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen. Jij deinst niet terug bij weerstand, bent stressbestendig en weet hoe je met tegengestelde belangen kunt omgaan. Je neemt het voortouw, stelt kritische vragen en pakt zaken zelfstandig, creatief en voortvarend op. Je kunt je goed vinden in onze kernwaarden en visie en weet hoe je dit in de praktijk kunt brengen.

Praktische informatie

Wij bieden een uitdagende functie met fijne arbeidsvoorwaarden, waaronder een passend salaris (FWG 60, CAO GHZ) en een vaste eindejaarsuitkering. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en investeren graag in opleiding van onze mensen. Je start met een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Goed om te weten dat hybride werken (50%) tot de mogelijkheden behoort. De inspirerende groene omgeving waarin de locaties liggen, krijg je er bovendien gratis bij!

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

OpenHR ondersteunt DeSeizoenen exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Werkgever

Anoniem

Contactpersoon

Yvette Taverne

Adviseur Mens & Organisatie (24 uur)
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
  • HBO
  • WO
  • Zorg & Welzijn
  • > 5 jaar
  • > 1 jaar
Uren
  • 32 uur
  • 36 uur
Medewerkers

Senior HR Recruitment Consultant

Details...
Yvette Taverne
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Utrecht
in Tilburg
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close