NEWS & UPDATES

Samenwerking Holland en BarrettHolland & Barrett en OpenHR werken sinds 2022 succesvol samen. Het afgelopen jaar hebben we meerdere functies mogen invullen voor Holland & Barrett. We zijn dan ook trots om aan te kondigen dat OpenHR ook aankomend jaar gaat samenwerken met Holland & Barrett om te ondersteunen in de zoektocht naar HR-professionals.   

Samenwerking
Renate van der Steen, Managing Consultant bij OpenHR, over de samenwerking: “We zijn blij met de samenwerking met Holland & Barrett. Want wie wil er nu niet in de wereld van Health & Happiness werken?  Je komt terecht in een dynamische en informele omgeving, waarbij er ruimte is om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën te realiseren. Daarnaast kom je ook nog eens te werken in hartje Amsterdam en kijk je uit op het IJ. Er staat een enthousiast HR-team dat met liefde werkt aan de mooie missie van Holland & Barrett en ik ben onwijs trots dat ik daar vanuit OpenHR een steentje aan heb kunnen bijdragen.''


Over Holland & Barrett
De ambitie om Holland & Barrett een plek te laten zijn waar iedereen terecht kan voor verzorgingsproducten, supplementen en andere gezondheidsproducten heeft geleid tot een snelle internationale expansie. Sinds de overname van gezondheidsketen De Tuinen in 2003 is Holland & Barrett actief op de Nederlandse markt. Deze overname heeft er niet alleen voor gezorgd dat het assortiment aan voedingssupplementen en sportproducten flink is uitgebreid, maar heeft ook geleid tot een verduurzaming van het winkelconcept. Wat onveranderd is gebleven, is het uitgangspunt dat de producten van Holland & Barrett hun basis vinden in de natuur én de aandacht voor persoonlijk en deskundig advies. Werknemers van Holland & Barrett worden intern en continue opgeleid en die kennis en expertise is al jaren onze onderscheidende factor in de markt. Ook hier blijft Holland & Barrett  de komende jaren in investeren.

Bij Holland & Barrett geloven ze in de kracht van de natuur. Daarom zijn de producten ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van binnenuit en van buitenaf kunnen verzorgen. Zo helpt Holland & Barrett jou om je gezond van binnen én stralend van buiten te voelen.  De natuurlijke ingrediënten die in de producten gebruikt worden, hebben allemaal hun eigen, unieke eigenschappen en werking. De medewerkers van Holland & Barrett beschikken aan een schat aan kennis over deze ingrediënten en producten en delen deze kennis graag met de klanten.

Holland & Barrett blijft continue op zoek naar innovatieve, kwalitatief hoogstaande producten die onze gezondheid op natuurlijke wijze op peil kunnen houden en bijdragen aan een betere wereld. Zo zijn ze erg trots op het steeds groter wordende assortiment aan clean beauty en zero waste producten. Stap voor stap wordt het assortiment duurzamer. Samen met de leveranciers heeft Holland & Barrett de doelstelling om het voor klanten nog makkelijker te maken om duurzame en gezonde keuzes te maken. Dit is niet alleen beter voor jou, maar ook voor onze planeet. 

Dit zegt Holland & Barrett over de werkomgeving: “Bij Holland & Barrett creëren we samen een open, respectvolle en ondernemende werkomgeving. Onze medewerkers zijn onze kracht, dankzij hun talent en enthousiasme voorzien we niet alleen de wereld van gezonde voeding, maar hebben we ook kennis en expertise in huis om mensen te helpen met advies over een gezonde levensstijl. Met meer dan 1600 winkels wereldwijd is Holland & Barrett Europa’s grootste wellness retailer. Onze werkzaamheden zijn divers, net als onze klanten en mensen. Verschillende kwaliteiten, perspectieven en achtergronden brengen nieuwe inzichten met zich mee. Diversiteit binnen onze organisatie vinden wij belangrijk.”

Werken op de HR afdeling bij Holland & Barrett?
Op dit moment hebben wij twee mooie functies openstaan:

Recruiter

Casemanager Verzuim


Bel of app met Femke (+31 6 1466 4499). Zij vertelt je graag meer en kan je vragen beantwoorden.

LAATSTE NEWS

Ieder mens wil graag gelukkig zijn in zijn of haar leven, zo ook op het werk....
25-09-2023
Naast het feit dat het lekker is om even naar buiten te gaan heeft een...
22-09-2023
Wat is er belangrijk voor jou als HR professional? Wij zetten het voor je op...
20-09-2023
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close