NEWS & UPDATES

Even voorstellen: Mariken


OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR. Leuk om een voorstelronde te doen. 

Vandaag aan het woord: Mariken

Wat voor rol vervul je binnen OpenHR?
Mijn functie is Administrateur en Office Manager.

Als administrateur vind ik het fijn om de verantwoordelijkheid te hebben en ervoor te zorgen dat de boekhouding op orde is. Mijn kracht is dat ik secuur ben en oog voor detail heb. Ik vind het een uitdaging om de cijfers volledig kloppend te krijgen. Als Office Manager zorg ik ervoor dat facilitair alles binnen kantoor reilt en zeilt.

Wat doe je verder? 
Vorig jaar heb ik de module Jaarrekening en Consolidatie van SPD gevolgd en afgerond. Dit zorgt ervoor dat ik de kennis die heb opgedaan kan benutten in mijn werk binnen OpenHR om de boekhouding nog zorgvuldiger te krijgen. Hierdoor kunnen accountantskosten worden teruggedrongen.    

Meer over jezelf
Mijn passie is zingen en sinds een aantal jaren speel en zing ik mee in een amateur musicalgezelschap. Daarnaast zing ik ook nog in een klein ensemble waarmee wij onder begeleiding van een groot symfonieorkest zo’n twee keer per jaar optreden. Het geeft echt een enorme kick om met veel mensen iets in te studeren, het dan samen te brengen in een muzikaal geheel en dat uit te dragen voor publiek.

Naast muziek breng ik ook graag tijd door met mijn gezin, hond, familie en vrienden. Daarnaast probeer ik nog te sporten om fit te blijven.

Wat is mijn eerste indruk van OpenHR?
Super leuk! Mijn collega’s zijn jong, energiek, positief en werken hard. Er heerst een fijne open sfeer binnen kantoor. Dat zorgt voor een fijne plek om te werken. 

Wat ga ik betekenen voor OpenHR? 
Ik hoop eraan bij te kunnen dragen dat ik mijn collega’s kan ondersteunen door ervoor te zorgen dat alles binnen kantoor op zowel facilitair gebied als op financieel gebied volledig op orde is. 
 

 

 

 

LAATSTE NEWS

Op 1 januari 2024 gaan er weer nieuwe wetten in die invloed hebben op de...
7-12-2023
Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze WIW.
4-12-2023
Neurolinguïstisch programmeren is een psychologische benadering en...
1-12-2023
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close