BLOG

Gen Z aan het woord: Britt

blog_image:article_openhr_1650357149625e739dce97b.jpg:end_blog_image

Gen Z stroomt de arbeidsmarkt op. Wie zijn zij en wat typeert hen? Gen Z is geboren tussen 1997 en 2010. Zij zijn nu dus 12 tot 25 jaar oud.

In ons vorige artikel vertelden we je hier over. Gemist? Lees hem hier alsnog: De kenmerken van Gen Z

In dit artikel laten we Britt aan het woord. Britt is geboren in 2001 en werkt bij OpenHR als HR Recruiter. Op dit moment is Britt aan het afstuderen (uiteraard studeert ze HR) en vanaf 1 juli is Britt onze nieuwe junior HR recruitment consultant.

“Ik ben super leergierig aangelegd en vind het leuk om nieuwe werkzaamheden of projecten op te pakken. OpenHR geeft mij hier de ruimte in. Ik heb naast mijn standaard werkzaamheden een aantal kleine projecten lopen die zorgen voor veel afwisseling in mijn werkzaamheden.

Daarnaast vind ik een eerlijke wereld iets waar we allemaal aan mee kunnen helpen. Dat OpenHR hieraan een bijdrage levert, is mooi om te zien. Als wij goede resultaten behalen, doneert OpenHR aan verschillende goede doelen. Maar ook ons wagenpark is bijvoorbeeld volledig elektrisch.

OpenHR heeft employee centricity erg hoog staan. Ik vind dit zelf een super interessante en leuke manier om vanaf het begin af aan meegenomen te worden met alle resultaten die we als team boeken. Dit motiveert enorm.

Ik kan zeggen dat OpenHR echt een team is dat samenwerkt en elkaar helpt waar nodig. Daarnaast heeft elke medewerker een concreet loopbaan pad, waardoor je jezelf altijd kan blijven ontwikkelen en dat is iets dat mij enorm aanspreekt. Elke maand heb ik een overleg waarin ikzelf centraal sta. Dit is voor mij een prettige manier van reflecteren op de afgelopen periode en het is fijn dat je daar even bij stil kan staan. Het persoonlijke contact vind ik hierbij heel prettig. Niet alleen vanuit OpenHR naar mij toe, maar ook vanuit mijzelf naar anderen.

Verder word ik enorm vrijgelaten in het werk dat ik moet doen. Er wordt vertrouwd op het feit dat ik weet hoe ik mijn werk moet doen.

Het contact met kandidaten is erg inspirerend voor mij. Zo hoor ik over hun visie over bepaalde HR topics. Ik heb sinds ik bij OpenHR werk al veel geleerd over het (HR) werkveld. Ik sta nog aan het begin van mijn carrière en op deze manier leer ik in een snel tempo veel over alles wat er binnen het HR werkveld te vinden is.”

Volgende keer lees je meer over de werving van Gen Z, dus houd onze website in de gaten!

LAATSTE NEWS

Op 1 januari 2024 gaan er weer nieuwe wetten in die invloed hebben op de...
7-12-2023
Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze WIW.
4-12-2023
Neurolinguïstisch programmeren is een psychologische benadering en...
1-12-2023
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close