NEWS & UPDATES

De week van het werkgeluk

blog_image:article_openhr_1663767390632b135ebcd96.jpg:end_blog_imageVan 19 – 25 september is het de week van het werkgeluk. Wij vinden het belangrijk om hierbij stil te staan.

Wat is werkgeluk eigenlijk?

Werkgeluk hebben is het hebben van werk waar je voldoening uithaalt, waarbij je geprikkeld wordt, waar je enthousiast van wordt en door wordt gemotiveerd. Daarbij betekent werkgeluk voor iedereen wat anders.

Lees hier wat het voor onze collega's betekent:

Jolijn - “Werkgeluk betekent voor mij… samenwerken in een team waar een positieve en fijne werksfeer hangt, waar ik autonomie & verantwoordelijkheid krijg en waar (als één team) mooie resultaten geboekt (en gevierd :-)) worden. Het dagelijks in contact zijn met HR professionals en hierin écht van toegevoegde waarde kunnen zijn, voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Dát geeft energie!”

Femke - “Werkgeluk betekent voor mij… elke dag de verbinding kunnen maken met collega's, kandidaten en opdrachtgevers. Ik word echt blij van het goede gesprek! Vanuit vertrouwen, ruimte en met plezier kunnen bijdragen aan het resultaat van de organisatie is wat ik graag doe en wat ik bij OpenHR vind.”

Britt - “Werkgeluk betekent voor mij… werken in een gezellig en hecht team, waarbij we enthousiast te werk gaan. Een plek waar we successen vieren en elkaar kunnen motiveren wanneer dat nodig is. Het is voor mij belangrijk dat ik voldoening haal uit het werk door veel in contact te zijn met anderen, zowel collega’s als kandidaten en klanten.”

Kiki: - “Werkgeluk bestaat uit vijf pijlers, te weten autonomie, persoonlijke groei, zingeving, relaties en vitaliteit. Het is voor mij belangrijk dat mijn functie en rol binnen een organisatie aan deze vijf pijlers voldoet in een mate waarbij mijn intrinsieke motivatie wordt vergroot en dit weer positief effect heeft op mijn werkgeluk.”

Ook op zoek naar dit werkgeluk? Wij zijn op zoek naar 4 nieuwe collega’s! Bekijk snel de vacatures:

Vacatures OpenHR


 

LAATSTE NEWS

Verzuim is een groeiend probleem in Nederland en in het vierde kwartaal van...
23-03-2023
Annette Leliveld heeft al meerdere malen een interim opdracht via OpenHR...
22-03-2023
OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR....
21-03-2023
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close