NEWS & UPDATES

Samenwerking Topicus

Topicus & OpenHR werken sinds 2021 samen. We zijn trots om aan te kondigen dat OpenHR ook het aankomende jaar first supplier is voor specifieke HR functies bij Topicus. 

OpenHR heeft het afgelopen jaar meerdere functies ingevuld voor Topicus, zoals die van HR Business Partner (meerdere rollen, zowel vast als interim) en Teamlead HR Shared Service Center.  

Onze Renate over de samenwerking: “Topicus is een prachtige organisatie. Zij maken écht impact met IT door mensen, IT-systemen en data met elkaar te verbinden in digitale platformen. Tech-oplossingen waar miljoenen Nederlanders, die te maken hebben met zorg, onderwijs, de financiële wereld of het sociale domein, écht wat aan hebben. Ook vanuit HR maken zij impact. Zij zijn continue bezig met het toepassen en verbeteren van het HR-beleid en de employee experience voor bijna 1100 Topicanen. Er staat een enthousiast en bevlogen HR team en ik ben onwijs trots dat ik daar vanuit OpenHR een steentje aan heb kunnen bijdragen”. 

Topicanen. Dat zijn er inmiddels bijna 1100 en enorm ambitieus, fanatiek, gezellig, ingenieus, eigenwijs, leergierig en aardig. Er wordt iedere dag keihard gewerkt om hun doelen te bereiken.  

Zij willen het leven van mensen simpelweg beter maken, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Dat doen ze door mensen in hun kracht te zetten en ze de regie te geven in domeinen waar zij dagelijks mee in aanraking komen. Zij werken aan optimale zorg, duidelijkheid en inzicht in financiën, en betrouwbaar en kwalitatief onderwijs.  

Voorop lopen 

Met hun eigenzinnige, sociale en verbindende karakter, veranderen ze zelf de markten actief. Samen met klanten willen ze ondernemen, vernieuwen en innoveren. Er worden traditionele en gedateerde (werk)processen ter discussie gesteld en er wordt een kritische blik geworpen op bestaande ketens. Hoe worden die IT-systemen nou met elkaar verbonden zodat iedereen van elkaar weet wat er aan de hand is? Geen IT-eilandjes, maar één platform waarin iedereen mee kan doen zonder overbodige tussenschakels. 

Impact met IT 

Topicus maakt met  IT het onmogelijke, mogelijk. Met innovatieve software platformen, digitale ecosystemen waarin de mens centraal staat. Platformen waarin ze mensen, data en systemen met elkaar verbinden. Zo zorgt Topicus ervoor dat mensen binnen één dag de financiering voor hun droomhuis rond hebben, dat kinderen het onderwijs krijgen dat past bij hun talent en ambitie, dat gezinnen de juiste hulp krijgen bij problemen en dat gevaarlijke ziektes in een vroegtijdig stadium worden opgespoord en daarmee voorkomen. 

Ook op dit moment hebben wij een mooie HR functie open staan. Wij zijn op zoek naar een ervaren HRBP die de divisie Onderwijs gaat ondersteunen. Nieuwsgierig? Bel of app Renate (06 2707 4707). Zij neemt je graag mee in hoe de rol er precies uit ziet en kan je vragen beantwoorden! 

LAATSTE NEWS

Ben jij al voorbereid op de nieuwe pensioenwet? Laat het ons weten door te...
22-02-2024
In de dynamische wereld van vandaag is het hebben van de juiste vaardigheden...
12-02-2024
Eind vorig jaar vroegen wij aan jullie wat er op jouw HR-agenda staat....
8-02-2024
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close